2777
2789
عنوان

زلزله اومدد

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 43 پست

مگ نگفتن 5.2 ریشتر 

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیزم 🥺❤ مراقب باش اینم پس لرزه قوچان بود تموم شد رفت

مرسی اره عزیزم اخه زمین گرم بود یکدفعه چنشنبه سردشده بخاطرهمونه زمینم میلرزونه برامون😁

دخترنازم منتظرتم مامانی
نه عزیزم نگران نباش یک آیت الکرسی بخون انشاءالله که تموم شده.. دیشب هم زلزله اومد؟ 

انشالله،نه دیشب خبری نبود

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

مرسی اره عزیزم اخه زمین گرم بود یکدفعه چنشنبه سردشده بخاطرهمونه زمینم میلرزونه برامون😁

دیگه قربون خدا برم ک انقدر ب فکر بنده هاشه 🤪🤪🤪

کرونا،سیل،زلزله

باز امیدوارم کسی خسارت جانی ندیده باشه

برای مردم این کشور دیگه بسه

شمام اینجورین هروقت زلزله میاد تا چن روز بعد همش با لباس بیرونین تو خونه؟   

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️
منم دوتا بچه کوچیک دارم خواب بودن،نمیدونستم کدومو بردارم برای همین نرفتم بیرون

اخیییی🥺🥺حالامیفهمم مادرشدن چیه باورکن چنسال پیش ک بچه نداشتم خونه مامانم بودم خواهرم تقریبادوساله بود کنارم خواب بودزلزله شدتنهاپاشدم فرارکردم🤣بعدمامانم دعوام کرد بیمهرخواهرتو که بغل میکردی اماایندفعه اصن بااین هیکل سنگین ناخداگاه اول بچموبغل کردم ک بزنم بیرون واقعامادرشدن چقدسخته مسئولیش🥺

دخترنازم منتظرتم مامانی
نمیدونم جای ما که خیلی شدید بود میگم از خواب پریدم یعنی چون سرت تو گوشی بوده متوجه نشدی آخه شدید بود

منم با اینکه خابم سنگینه اما قشنگ از خاب پریدم

دیگه قربون خدا برم ک انقدر ب فکر بنده هاشه 🤪🤪🤪 کرونا،سیل،زلزله باز امیدوارم کسی خسارت جانی ندید ...

واقعابدبختی روبدبختی نمیدونم سرانجام ماچی میشه اصن خداخودش میدونه ک باکدوم بلا جونمونوبگیره هی جون ب سرمون نکنه بخداانقدترسیدم هنوزمیلرزم

دخترنازم منتظرتم مامانی
اخیییی🥺🥺حالامیفهمم مادرشدن چیه باورکن چنسال پیش ک بچه نداشتم خونه مامانم بودم خواهرم تقریبادوساله ...

آره همینطوره،خدا خودش به بنده هاش رحم کنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

واقعابدبختی روبدبختی نمیدونم سرانجام ماچی میشه اصن خداخودش میدونه ک باکدوم بلا جونمونوبگیره هی جون ب ...

نه گلم شما که وضعیتت حساسه خودت باید به خودت آرامش بدی تموم شد نگران نباش آخرالزمان دیگه اجل هر کسی با یه چیزه اما تا خدا نخواد هیچی نمیشه 

چه دقیق تو اون اتفاق..ساعت رو هم نگاه کردی😂

اخبار گف تایم دقیقشو