2777
2789

این که دم خواستگاری۷سال پیشبابای عشقم مریض شد

عشقم بخاطر باباش ۶ماه سرکار نرفت از کار رولتی اخراجش کردن

و زمین و ماشینش فروخت خرج باباش کرد ۵۰۰میلیون وقتی خوب شد گفت خواستی خرجم نکنی

و الان من و عشق من بی پول و بیکار رو خاک سیاه نشستیم😢😢😢۷سال به خواستگاری هم نرسیدیم

بتباش پولدار ولی ی هزار تومنی از اون پول پس نداد

ترو خدا هرکس خوند دعامون کن😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فوت پدربزرگم

اونم وقتی بچه بودم و به شدت وابستش

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢

بدترین ش این بود که یه دوره ای همه ی تلاشم این بود که بقیه ازم راضی باشن که دائم افسرده و عصبی و مضطرب بودم ، بهترین لطفی هم که به خودم کردم این بود که حرف دیگرون رو به کتفم گرفتم .

این نیز بگذرد 

عاشق یه نفر شدم ، خیلی پسر خوب و مثبتی بود ولی بهم توجهی نکرد ، سال ها عاشقش بودم ، خیلی ضربه بدی بود ، الان من ۳۱ سالمه و ازدواج نکردم ، اونم ازدواج نکرده ، اومده خواستگاری ، جواب منفی دادم ، باز هم امید داره ولی من دیگه نمیخوامش .

خب الان کجا میمونی

14سالم بود با پسر داییم ازدواج کردم بعد چندماه بیرونم کردن، خونه خودمم، یه آدم افسرده ک اصلا بیرون نمیرم 

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 
منم .... فقط مرگ آرومم میکنه

خدانکنه منم اینجورم بخدا،داغ عزیز خیلی سخته خدانصیب نکنه من این چندوقته پیر شدم اینقد زدم تو سر خودم گریه کردم جیغ کشیدم که حد نداره ولی دیگه تموم شد رفت برای همیشه داغ شوگذاشت رو دلم😔باباجونم دیدارمون به قیامت شد آخخخ خدااا😔💔حتی الانم دارم می‌نویسم همه وجودم انگار آتیش گرفته آخخخ

گمت کرده بودم🤣🤣🤣🤣

شاید چون شیفت عوض شده بود 😆

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

ضربه این بود عاشق لواشک بودم اما لواشک عاشق من نبود عشق من به لواشک زیاد بود ولی اون لهنتی بهم خیانت کرد

داخلش سنگ پیدا شد میدونی این یهنی چییییییی

یعنی کات یهنی من مال تو نیستم دست از سرم بردار      

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
خدانکنه،منم اینجورم بخدا داغ عزیز خیلی سخته خدانصیب نکنه من این چندوقته پیر شدم اینقد زدم تو سر خودم ...

منم به تازگی پدرمو از دست دادم 

هر شب به امید خواب دیدنش میخوابم 

البته با قرص خواب و قرص اعصاب 

کلا تمام زندگیم ازین رو به اون رو شده . زندگی برام بی معنا شده 

فقط میخوام قیامت بشه بابامو بغل کنم 

همین

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….