2777
2789
اوه ۲۰ ام میگرفتی .توقع داشتم با این وضعیت خواب نمره هات داغون باشه 

بخدا الان۱۰سال دبیرستانم تموم شده هنوزم میرم سر میزنم همشون بهم احترام زیادی میذارن

چون بینهایت درس خون بودم

عاشق شب و سکوتشم

موندم شوهر کنم و بچه دار بشم داستان چیه😅😅😅

بخدا الان۱۰سال دبیرستانم تموم شده هنوزم میرم سر میزنم همشون بهم احترام زیادی میذارن چون بینهایت درس ...

یه شوهر شیفت شب پیدا کن روز که میشه باهم بخوابید 😄

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه شوهر شیفت شب پیدا کن روز که میشه باهم بخوابید 😄

به عشقم ک میگم میگه تازه من ی کار پیدا کنم شیفت شب باش تو باید شب بخوابی روز برا من غذا بپزی😅😅امان از مرد شمالی و شکمو🙈🙈🙈🙈

تازه بابا رو شیفت شب کنم بچه رو چه کنم🤣🤣🤣🤣

شبی نیس با یاد بابام نخوابم کسی که سرمامیخورد دلم می‌لرزیدغصه می‌خوردم براش الان رفته برا همیشه هنوز ...

چه غم انگیز 

واقعا درمان میکنم 

امیدوارم روزی برسه که بابا هامون رو ببینیم و دوباره بغل کنیم

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….