2777
2789
عنوان

برا کرونا کجا دکتر میرین

122 بازدید | 11 پست

دیروز رفتم دکتر عمومی فقط فاموتیدین و استامینوفن  و ویتامین  CوDداده

امروز همش تبم بالا بود و سرفه داشتم 

شوهرم میگ بریم یه دکتر متخصص عفونی  یا ریه

ولی هرجا میگیریم مطبا نوبت پره

درمانگاها هم تا فردا نوبت ندارن 

نمی‌دونم  چ کنیم 

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرم همینارو فعلا استفاده کن 

نهایت اینترنتی ویزیت شو 

چون تا مطب عفونی و ریه هم بری کار انچنانی ای از دستشون بر نمیاد علائمتو از پشت همین تلفن به دکتر بگی کافیه 

نهایت یا دارو میدن یا میگن برو اسکن انجام بده 

از همون اول باید بری متخصص عفونی . داروهای تخصصی تری میده برای جلوگیری از درگیری ریه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

همون انلاین ویزیت شو

به خصوص عفونی 

من پریشبا واسه یه موضوع دیگه ای خواستم ویزیت بشم انلاین دکتر بیست دیقه بعد بهم زنگ زد و راهنمایی کرد و نسخه برام فرستاد در صورتیکه که گفته بودن ممکنه سه ساعت طول بکشه 

تب باید 3 روزه برطرف شه الان چند روزه تب داری؟

دکتر گفت تا۵روز اول تب هست.اگه استا جواب نده ناپروکسن خوبه

همسر منم ۵روز تب کرد که فقط ناپرو کمش میکرد

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊
دکتر گفت تا۵روز اول تب هست.اگه استا جواب نده ناپروکسن خوبه همسر منم ۵روز تب کرد که فقط ناپرو کمش می ...

ممنون گلم

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز