2777
2789
عنوان

حکیمیه کسی میشینه؟

570 بازدید | 9 پست

ما یه خونه خوب پیدا کردیم سمت حکیمیه الان خونه خودمون پونک هست و میخوایم بفروشیم بریم حکیمیه بخریم من خودم دوست دارم به نظر محلش خوبه ولی شوهرم میترسه و خیلی راضی نیست میگه به نظرم پولمون از بین میره از پونک بریم حکیمیه بخریم، میگه بتونیم ازگل یا اقدسیه یا طرف ارتش بخریم حداقل سرمایمون حفظ میشه و بیشتر میشه

به نظرتون درست میگه؟

بعدم میگه اونجا خیلی کسی نمیخره بعدا بخوایم بفروشیم به مشکل میخوریم مجبوریم برا اینکه کسی بخریم قیمت رو بیاریم، پایین

حالا داریم تحقیق میکنیم

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

چرا پونکو ول کنی؟ پونک از حکیمیه خیلی بهتره

اقدسیه و ازگلم بهترن

حکیمیه یکم پرته 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

قیمت حکیمیه با ازگل و اقدسیه قابل مقایسه نیس که بخواین خوده خونه و محلش رو مقایسه کنید 

مثلا میتونید حکیمیه رو با شهرک محلاتی(مینی سیتی،ارتش)اونجا مقایسه کنید 

تقریبا محلش تو یه سطحه و هردوش هم به نظر من یه جوریه😐🤣

ولی بد نیس!

حکیمیه محلش یه جوریه که انگار زندگی توش جریان نداره به نظرم 🤭(هرچند خودمون اونجا خونه داریم 😐ولی نشستیم )

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چه طور از پونک‌ میخوای بری حکیمیه؟ قابل مقایسه نیستن ،حکیمه رو اصلا دوست ندارم ،اگه میخوایید برید سمت شرق ،برید تو فلکه های تهران پارس 

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
چرا پونکو ول کنی؟ پونک از حکیمیه خیلی بهتره اقدسیه و ازگلم بهترن حکیمیه یکم پرته 

اره شوهرمم هم همینو میگه، اخه مامانم اینا اقدسین برا همین میخوام برم اونور ولی خیلی گرونه اونجا

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
قیمت حکیمیه با ازگل و اقدسیه قابل مقایسه نیس که بخواین خوده خونه و محلش رو مقایسه کنید  مثلا م ...

عه اره میدونی حکیمیه من رفتم چندبار به نظر خیلی اروم و ساکت میاد خودمم همچین محلی دوست ندارم، ولی تو ارتش و محلاتی و اینا هم خونه خیلی گرونه

تنها حسن حکیمیه اینه که خونه های متراژ بالا با قیمت پایین پیدا میشه

چه طور از پونک‌ میخوای بری حکیمیه؟ قابل مقایسه نیستن ،حکیمه رو اصلا دوست ندارم ،اگه میخوایید برید سم ...

اخه مامانم اینا اقدسین دوست دارم نزدیک اونا بشم، خودمم از بچگی اونور بودم اصلا محیط غرب و پونک رو دوست ندارم.

پس احتمالا نرم حکیمیه باز باید بیشتر بگردیم

اره شوهرمم هم همینو میگه، اخه مامانم اینا اقدسین برا همین میخوام برم اونور ولی خیلی گرونه اونجا

ول کن بابا تواینگروتی از جای خوب بری جای معمولی

اگهمیتونی اقدسیه بخر اگه نه بمون همونجا فعلا

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

سلام و ادب خدمت خانما ، اگر نیاز به تعمیرکار ماشین لباسشویی توی شرق تهران داشتین میتونین از خدمات این شرکتی که لینکشو گذاشتم استفاده کنین ، اینا تنها شرکتی هستن که تخصصی روی ماشین لباسشویی فقط کار می کنند.

سلام خانمای محترم ، یه مجموعه هست فقط روی تعمیر ماشین لباسشویی کار میکنه ، منظورم اینه هیچ لوازمی رو تعمیر نمیکنه بجز ماشین لباسشویی ، اگر یه زمانی نیاز داشتین میتونین از خدماتشون استفاده کنید ، تعمیر ماشین لباسشویی کنوود ، تعمیر ماشین لباسشویی ایندزیت ، تعمیر ماشین لباسشویی آبسال ، تعمیر ماشین لباسشویی زیرروات و غیره ، من لینکشون رو میزام به تفکیک اگر نیاز داشتین تماس بگیرین یا اگر این برندها نبود لباسشوییتون برای تعمیر ماشین لباسشویی در منزل تماس بگیرین هر چی که باشه میان خدمتتون ، ببخشید وقتتون رو گرفتم.