2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله

خب ببین برای پسر من هم اینطوریه برو شهرهای اطراف رو انتخاب کن بعضی شهرها دانشجویی نمیزنن 

کدوم شهری؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من خیلی واکسن ندیده‌ام😅

اتفاقن دیروز که واکسن زدم خاسم تاپیک بزنم🤣🤣

چن روز پیش یکی تاپیک زدا بود با عنوان واکسن زدم میترسم ریخته باشه زمین خاسم از همین تریبون بپرسم چیکار کنم واکسن من نریزه زمین🤣

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
شهرهای اطراف نمیخام برم  یعنی نمیتونم برم

نمیدونم والله 

من سه تا شهر اطراف نشد آخر رفت گنبد زد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دوز اول فقط دستم درد میکرد مخصوصا روز اول خیلی زیاد بود دردش  دوز دوم دست درد نداشتم فقط یکم ...

ایرانین؟

اگه کار اینترنتی 🚫بدون پیش پرداخت🛇 با درامد روزانه میخوای تاپیک منو بخون یا به آیدی @ceeport997 پیام بده😊