2821
2789

سلام من و همسرم دیروز سینوفارم زدیم ‌. من فقط بازوم درد میکرد ۲۴ ساعت . ولی همسرم دچار خشکی گلو شده و صداش دو رگه شده. تماس گرفتیم گفتن تا سه روز طبیعی هست به خاطر واکسنه مایعات بخوره و استامینوفن ساده

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

خودم میخام بزنم ولی هنوز سایت بهم نوبت نداده مینویسه ظرفیت محل شماپره

ولی پدرمادرم و خاهرم برکت زدن عوارض نداشته براشون

ی خاهرمم اسپوتنیک زده گف خیلی حالش بدبوده یکی دوروز

شوهرم آسترازنکا زده ی روز استخون درد وسردرد داش

دخترعمومم سینوفارم زده گف هیچیش نشده

🥀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله سینوفارم زدم عوارضش سنگین بود برای خودم ولی پدر و مادرم هیچ عوارضی نداشتن

ای وای

از چه زمانی عوارضش شروع شد؟

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

سینوفارم تازه زدم عوارضی نداشته تا به این ساعت😅 الان میرم یه تاپیک میزنم به سبک تاپیک جهیزیه بعد ت ...

بزار منم میزارم برات🤣🤣

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
خودم میخام بزنم ولی هنوز سایت بهم نوبت نداده مینویسه ظرفیت محل شماپره ولی پدرمادرم و خاهرم برکت زدن ...

دانشجویی؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

برای شیردهی شنیدم برکت نمیزنن . سینوفارمه 

بله.بخاطر همین نزدم تا الان

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره