2821
2789
قبلا میرفتن تهرانیا شهرهای دیگه میزدن شهر یا روستای کم جمعیت حالا با پارتی یا التماس. دیگه برای جمعی ...

دراصل مشکل اینجاست که نصف بیشتر مردم تهران از شهرهای دیگه امدن

مدرس ریاضی 👩🏫هروقت سوال ریاضی داشتید میتونید از من بپرسید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیدونم کاش مثل اوایل به ترتیب سن می‌رفتن

الان همجا ترتیب سنه تا هفته قبل شهر ما رسید 25 سال تا30 سال

این هفته هم بالای 18

ولی خب چون کوچیکه و جمعیت کم خیلی سریع پیش میره 

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
الان همجا ترتیب سنه تا هفته قبل شهر ما رسید 25 سال تا30 سال این هفته هم بالای 18 ولی خب چون کوچیکه ...

برای دانش آموزا هم قراره وارد کنن به زودی به اونا هم میزنن فک میکنم دیگه مدارس دانشگاها باز بشه😓

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

برای دانش آموزا هم قراره وارد کنن به زودی به اونا هم میزنن فک میکنم دیگه مدارس دانشگاها باز بشه😓

دانشگاها این ترم که گفتن مجازیه 

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  
بچه ها اون فایزر ساخت آلمانی که به ایران وارد شدو به کیا زدن دقیقا؟

هنوز که وارد نشده

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
متاسفانه الان دیگه نیس تو کشور

اره همون اول ی مقدار داده بودن. 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
والا گفتن محموله فایزر در راهه تقریبا یه ماه پیش ینی تا حالا نرسیده؟

خب دارن بقول خودشون رایزنی میکنن. هنوز نخریدن. بعدم اگه بیاد فک کنم بیشتر دز بوستر برا کادر درمان باشه

هی میگن حضوری هی میگن مجازی آخه من از خدامه مجازی باشه کلا