بچه ها ما هروقت بحث میکنیم یا... دیگه ن پیام ن زنگ اصلا پیگیر نمیشه اصلا واسش مهم نیست درصورتی من میمیرم و زنده میشم همش عصبی و ناراحتم اگ باهم بحث کنیم با اینکه مقصر خودشه یه هفته بشه هم زنگ نمیزنه میخوام بهش بگم رابطه تموم ما هنوز ن عقدیم ن چیزی این فکر بهتریه چون آدم بی مسولیتیه
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
سر بیخود ترین موضوع ها هم همینه ولی ایندفعه زنگ زد داشتم با دوستم حرف میزدم گفت باکی اینقد مزخرفی گفتم فلانی گفت اسکرین بفرست من براش فرستادم ولی بم برخورد دیگ من سکوت کردم ن زنگ ن پیام هیچی بش نگفتم اونم کلا لالمونی گرفت