2777
2789
عنوان

نامزدم..

161 بازدید | 21 پست

بچه ها ما هروقت بحث میکنیم یا... دیگه ن پیام ن زنگ اصلا پیگیر نمیشه اصلا واسش مهم نیست درصورتی من میمیرم و زنده میشم همش عصبی و ناراحتم اگ باهم بحث کنیم با اینکه مقصر خودشه یه هفته بشه هم زنگ نمیزنه میخوام بهش بگم رابطه تموم ما هنوز ن عقدیم ن چیزی این فکر بهتریه چون آدم بی مسولیتیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افرین بهت ن عقدی ن چیزی چون مطمئن باش بعد ازدواج این مشکلات خیلییی بزرگتر میشن

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
وا:/ بحثتون چى بوده حالا اينجورى ميكنه

سر بیخود ترین موضوع ها هم همینه ولی ایندفعه زنگ زد داشتم با دوستم حرف میزدم گفت باکی اینقد مزخرفی گفتم فلانی گفت اسکرین بفرست من براش فرستادم ولی بم برخورد دیگ من سکوت کردم ن زنگ ن پیام هیچی بش نگفتم اونم کلا لالمونی گرفت 

بهترین راه اینه که باهاش حرف بزنید بگید چرا نارحت میشید از چی ناراحت میشید این دعواها عادیه،دعوا نم ...

اون مقصر بوده بخدا زورم میگیره بخوام برم سمتش انگار خودم خورد میکنم درحال مکالمه بودم زنگ زد بعد گفت باکی حرف میزنی گفتم فلانی باور نکرد اسکرین خواست براش فرستادم دیگ هیچی نگفت منم کلا سکوت سمتش نرفتم

سر بیخود ترین موضوع ها هم همینه ولی ایندفعه زنگ زد داشتم با دوستم حرف میزدم گفت باکی اینقد مزخرفی گف ...

معمولا تو تاپیکای قهر و دعوای زن و شوهرا اصلا اسم طلاقو و جداییو نمیارم ولی شما چون نامزدید و عقد نکردید بیشتر بشین فک کن...منطقی فکر کن

سر بیخود ترین موضوع ها هم همینه ولی ایندفعه زنگ زد داشتم با دوستم حرف میزدم گفت باکی اینقد مزخرفی گف ...

چقدر مشكوك اين به درد زندگى نميخوره مثلا فردا اينا برين سر خونه زندگيتون اولا نميداره از خونه برى بيرون دوما اگه خيلى شانس دارى ميرى مثلا سوپر ماركت اومدنى نون بگيرى ميگه رفتى نونوايى يا سوپر ماركت؟؟؟ خانوادت تو جريان اين رفتار مزخرفش هستن؟؟؟؟ ازدواجتون سنتى بود ؟

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے...❣︎