2777
2789
عنوان

بچهااگه روحتون ارامش نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 32 پست
بعد دقت کردین ماها قبلنا مثلا دورکعت نماز میخوندیم آنی حالمون خوب میشد همه چی رو روال میوفتاد ولی ال ...

خالصانه از خدابخواد شک نکن بهت میده واینکه ایقدر به خودت انرژی منفی نده خدااگه بخواد میده همیشه سرسجده به خاطر ارزویی که داری بگو خدایاشکرت که بهم دادیش بهش میرسی شک نکن

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
من دلیلم اینکه دلم باخودمم صاف نیس چه برسه به خدا قبلا خیلی خوب بودم الان حس یه ادم عوضیو دارم

دقیقا منم تا دوهفته پیش میکردم جزوه یکی از عوضی ترین آدمای دنیامممم اما واقعا دو هفتست شایدم بیشتر، تغییر کردم یعنی واقعا آدم خوبی شدم، نمیدونم شاید خدا داره امتحانم میکنه در هر صورت هیچ وقت در طول هیچکدوم از مراحل زندگیم انقد از لحاظ معنوی ضدحال نخورده بودم اما بازم صبر میکنم بازم امیدم به خداست، خدا مهربونه مطمعنم بالاخره دستمو میگیره و راه نجاتو بهم نشون میده مطمعنم چون به رحمتش امیددارم

عزیزان لطفا منو لایک نکنین♥️فقط ریپلای کنین♥️ مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم تا دوهفته پیش میکردم جزوه یکی از عوضی ترین آدمای دنیامممم اما واقعا دو هفتست شایدم بیشتر، ...

به ظاهر خیلی شایدم ولی از درون نمیتونم باخودم کناربیام  خدا لعنت کنه باعثو بانیشو

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑
سرزنشم نکنین بلد نیستم ولی خیلی دوست دارم یاد بگیرم

سلام.ما کی هستیم که سرزنش کنیم عزیزِ خدا.

خدا که خالقمون هست با آغوش باز هر لحظه اراده کنیم پذیرا هست.

بسم الله بگو ' یک سرچ کن و شروع کن.

اونم از نوع اول وقتش که غوغا میکنه برات....

زندگیت میفته در مسیر صحیح و آرام و سالم... همه چی به جا و به موقع...

موفق باشی.

التماس دعا.

برای شادی روح مادرم و همه رفتگان میشه لطفا 🙏صلوات بفرستید 🤲❤💐
میدونم چی میگی خودمم مثل توام همش نگاه زندگیااطرافم میکنم اونایی که ادمای بدی بودن زندگیای خیلی خوبی ...

آفرین خداروشکر که میبینم یکی فهمید حالمو، وقتی میبینم آدمای ظالم دارن راست راست میگردن و خوشبختن یا وقتی میبینم برای هیشکی یعنی برای شوهرم هیچ ارزشی ندارم حالم از اوضاعم بهم میخوره، خیلی وقته دارم میکشم، اما بازم خدا هست امیدم به خداست

عزیزان لطفا منو لایک نکنین♥️فقط ریپلای کنین♥️ مرسی
سلام خوبین ؟ بعد از پخت شله زرد حاجت روا شدین؟ راستی بی بی چک چی شد بالاخره مثبت شد😃🤗 @shenom & ...

سلام مهربون فدات توخوبی نرفتم ازمایش بدم کروناگرفتم🤦‍♀️

سلام خوبی؟ چی شد باردار بودی؟

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
بگو بارداری و تمام مردیم از فضولی😉🤗🤗🤗

بی بیم مثبت شدعزیز ولی چون دارومیخوردم اعتباری نیس باید آزمایش بدم دعام کن مهربون💗🥺

سلام عزیزم بی بیم مثبته ولی ازمایش نرفتم کروناگرفتم🤧

ای بابا انشالله زودتر خوب میشی . انشالله که بارداری

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته