2777
2789
عنوان

بچهااگه روحتون ارامش نداره

271 بازدید | 32 پست

نمازبخونین😍من حالم خیلی بدبود همش فکرای منفی میکردم باورم نمیشد بانمازایقدرحالم خوب بشه ازوقتی نمازمیخونم به ارامش رسیدم😍😍

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️

نماز میخونم اما باز حالم از درون بده

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نماز میخونم خدایی حالم از لحاظ روحی خیلی بهتر شده ولی هنوزم آرامش ندارم یعنی هنوزم روحم داغونه

قران بخون عزیزدلم سوره یس خیلی ارومت میکنه

نماز میخونم اما باز حالم از درون بده

بعد دقت کردین ماها قبلنا مثلا دورکعت نماز میخوندیم آنی حالمون خوب میشد همه چی رو روال میوفتاد ولی الان هرچی نماز بخونیم شاید حالمون بهتر شه ولی بازم نه به اندازه اونموقع ها یعنی کارمون رو روال نمیوفته ، مسیرمون آسون نمیشه بازم آخه دلیلش چیه

عزیزان لطفا منو لایک نکنین♥️فقط ریپلای کنین♥️ مرسی
بعد دقت کردین ماها قبلنا مثلا دورکعت نماز میخوندیم آنی حالمون خوب میشد همه چی رو روال میوفتاد ولی ال ...

من دلیلم اینکه دلم باخودمم صاف نیس چه برسه به خدا قبلا خیلی خوب بودم الان حس یه ادم عوضیو دارم

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑
قران بخون عزیزدلم سوره یس خیلی ارومت میکنه

من هرروز قرآن میخونم، نمازامم اوله وقته، ولی نمیدونم چی شده که این آشفتگی ذهنیم، این گره های زندگیم از بین نمیره ، همش صبر میکنم میگم قطعا خدا میبینه دارم صبر میکنم ولی هیچ توفیقی ایجاد نمیشه

عزیزان لطفا منو لایک نکنین♥️فقط ریپلای کنین♥️ مرسی
من هرروز قرآن میخونم، نمازامم اوله وقته، ولی نمیدونم چی شده که این آشفتگی ذهنیم، این گره های زندگیم ...

میدونم چی میگی خودمم مثل توام همش نگاه زندگیااطرافم میکنم اونایی که ادمای بدی بودن زندگیای خیلی خوبی دارن 

سرزنشم نکنین بلد نیستم ولی خیلی دوست دارم یاد بگیرم

عزیزم میتونی بزنی نت،بعد اذان هم تلوزیون نماز خوندن رهبر و..نشون میده نگاه کنی آسونه سریع یاد میگیری

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤