من امروز روز 9 انتقال جنین هستم بی بی زدم هاله داره قشنگ معلومه با چشم ولی کمرنگه کامل پررنگ نشده به نظرتون مثبته؟ امکانش هس کاذب باشه و اشتباه باشه دو ساله انتظار میکشم خیلی نگرانم
خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
انشاالله عزیزم راستشو بخوای هنوز مطمن نیستم تا دوباره چند روز دیگه بی بی میزنم ببینم پر رنگ میشه یا نه انشاالله شمام مثبت بشی عزیزم اگه استرس نمیگری شمام بی بی بزن ایشالا که مثبته
خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من انتقال ندادم ...باردارم هفته 5 هستم پارسال و همین امسال دو بار باردار شدم اما سقط شد...خدا این یک ...
ای جانممم انشاالله به سلامتی عزیزم انشاالله این بار برات میمونه و به سلامت بغلش میگیری عاجزانه ازخدا میخوام راستی من این مدت انگور خوردم هر روز به نظرتون ضرر نداره؟؟؟
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
نه اصلا... فقط عسل و زعفران اونم زیادش ضرر داره ...با گرمیجات باز اگر کم و معقول بخوری هیچ مشکلی نیس ...
عزیزم من تو دوران اقدام صبحانه عسل میخوردم دوسه روزه بی بی چکم مثبت شده بنظرتون ضرر داشته؟
دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
مبارکه عزیزم انشالله سالمو سلامت به دنیا بیاد تروخدا را منم دعا کن
ممنون عزیزم برام دعا کن چند روز دیگه هم بی بی بزنم پر رنگ بشه ماهایی که ای وی افی هستیم برا هر مرحله باید استرس داشته باشیمم اول برا بی بی بعد برا ازمایش بعد برا قلب و این ادامه دارد ... عاجزانه از خدا میخوام شمام زودی مامان بشی