2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

| مشاهده متن کامل بحث + 6309 بازدید | 83 پست
انشالله که خیره پیشاپیش مامان شدنت مبارکه

انشاالله عزیزم راستشو بخوای هنوز مطمن نیستم تا دوباره چند روز دیگه بی بی میزنم ببینم پر رنگ میشه یا نه انشاالله شمام مثبت بشی عزیزم اگه استرس نمیگری شمام بی بی بزن ایشالا که مثبته

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انتقال ندادم ...باردارم هفته 5 هستم پارسال و همین امسال دو بار باردار شدم اما سقط شد...خدا این یک ...

ای جانممم انشاالله به سلامتی عزیزم انشاالله این بار برات میمونه و به سلامت بغلش میگیری عاجزانه ازخدا میخوام راستی من این مدت انگور خوردم هر روز به نظرتون ضرر نداره؟؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نگران نباش قول میدم بهم مثبته ... من دیگه خبره شدم...    

ای جان خبره خانم.. ممنون عزیزم خودتم انشاالله 9 ماه بارداری خوبی داشته باشی 

ای جانممم انشاالله به سلامتی عزیزم انشاالله این بار برات میمونه و به سلامت بغلش میگیری عاجزانه ازخدا ...

نه اصلا... فقط عسل و زعفران اونم زیادش ضرر داره ...با گرمیجات باز اگر کم و معقول بخوری هیچ مشکلی نیست

مبارکه عزیزم انشالله سالمو سلامت به دنیا بیاد

تروخدا را منم دعا کن 

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

مثبته دیگ😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🍃🍃😍😍😍😍😍😍😍😍عزیزم میشه تواین لحظات دعام کنی🥺🥺🥺🥺❤❤❤

مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤

مثبته مبارک باشه مامان خانوم😍

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
نه اصلا... فقط عسل و زعفران اونم زیادش ضرر داره ...با گرمیجات باز اگر کم و معقول بخوری هیچ مشکلی نیس ...

عزیزم من تو دوران اقدام صبحانه عسل میخوردم دوسه روزه بی بی چکم مثبت شده بنظرتون ضرر داشته؟

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
مبارکه عزیزم انشالله سالمو سلامت به دنیا بیاد تروخدا را منم دعا کن 

ممنون عزیزم برام دعا کن چند روز دیگه هم بی بی بزنم پر رنگ بشه ماهایی که ای وی افی هستیم برا هر مرحله باید استرس داشته باشیمم اول برا بی بی بعد برا ازمایش بعد برا قلب و این ادامه دارد ... عاجزانه از خدا میخوام شمام زودی مامان بشی

مثبته دیگ😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🍃🍃😍😍😍😍😍😍😍😍عزیزم میشه تواین لحظات دعام کنی🥺🥺🥺🥺❤❤❤

انشاالله که اینجوری باشه و آزمایشمم مثبت بشه انشاالله که قابل باشم انشاالله شمام به مراد دلتون برسی عزیزم

مثبته مبارک باشه مامان خانوم😍

ممنون عزیزم برام دعا کن آزمایشمم مثبت بشه

مثبته و چون هاله هست بیشتر پسره😊

خداکنه مثبت باشه 😊😊جنسیتش اصصصلا مهم نیس فقط سالم و صالح باشه هرچی خدا بهم داد میزارم رو چشام