2777
2789
عنوان

عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 56 پست
منم درد پریود دارم و دیروز فقط لک داشتم قطع شد. سینه در هم دارم اماچون دارو مصرف میکنم بعد از ای وی ...

به خدا منم انقد بچه دوست دارم كه به هركي ميرسيدم ميگفتم برام دعا كن منم واست دعا ميكنم انشالله كه بارداري استرس نداشته باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب پس همون قرص اهن رو بخور دیگ فولیک اسید نخر یا اگ شک داری زنگ بزن از دکترت بپرس

واسه اولين بار ديروز ميخواستم برم دكتر گفت ٢.٣ روز نيستم

چند روز ديگه ميرم حتما 

ممنون عزيزم

واسه اولين بار ديروز ميخواستم برم دكتر گفت ٢.٣ روز نيستم چند روز ديگه ميرم حتما  ممنون عزيزم

فدات مواظب خودت و تو دلیت باش گلم♥

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

وایییی مبارک باشه انشالله بسلامتی بغلش کنی فندقتو🥺❤اسی میگم درد پری داشتی؟منم شش روزه از موعدم میگذ ...

بيبي چك بزن به احتمال زياد بارداري منم اينطوري بودم

بزن مثبته😌 اگ منفی بود تا الان پریود میشدی 

🥺🥺واسم دعا کن شوهرم دیشب میگفت اگ نی نی باشه چی🥺همچی با ذوق میگفت میترسم بخوره تو ذوفش

چاوشی میگه:"همیشه میلنگه یجای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم"الان دقیقا همونجای زندگی‌ام...

مبارکه عزیزم شماهم بارداری😃

این ازمایشی فقط مثبت و منفی رو میگه 

که نوشته شما مثبتی 

امروز برو بگو ازمایش تیتر بتا میخوام که عددش معلوم باشه😍😍🥳🥳

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

🥺🥺واسم دعا کن شوهرم دیشب میگفت اگ نی نی باشه چی🥺همچی با ذوق میگفت میترسم بخوره تو ذوفش

عزیزممم انشالله که هرچی خیر و صلاحه خداست همون بشه♥ نا امید نباش توکل کن ب خدا بیبی بزن بالاخره یه روز باید بفهمی بارداری یا نه

مبارکه عزیزم شماهم بارداری😃 این ازمایشی فقط مثبت و منفی رو میگه  که نوشته شما مثبتی  ا ...

ممنون عزیزم 🌹مال ماه قبله سونو هم رفتم ولی میخواستم عدد بتارو بدونم که نبود