2777
2789
عنوان

عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 1152 بازدید | 56 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

١٦ مرداد

5 هفته و 2 روزه بارداری

الان فولیک اسید بخور و خوب استراحت کن وقتی 8 هفته شد برو دکتر که برات سونوی قلب بنویسه 

زودتر هم نرو چون کوچولوعه ممکنه صدای قلبشو نشنون بهت استرس وارد شه

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

درد پریود مثل همیشه بود؟  مبارک باشه انشاالله یه نینی خوشگل و سالم وصالح خدا بهت داده

دقيقا حالتاي پريود داشتم ولي ٢ روز قبل پريود سينه م كمي درد داشت اين ماه يه هفته قبل پري درد شديد و ورم داشت الانم كه بد تر شده

واسه من چرا نزده پس

تو برگه ی ازمایش بارداری یه عدد نوشته که عدده خونه 

هر عددی باشه بهش میگن عدده بتا

شما عکس ازمایش تو بفرست بهت بگم عدد برات چنده

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

از روی از خون سن دقیق بارداری مشخص نمیشه .مال من ۸۳۲ بود نوشته بود تو هفته سوم بارداریم درصورتی که هفته هشتم بودم

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾

وایییی مبارک باشه انشالله بسلامتی بغلش کنی فندقتو🥺❤اسی میگم درد پری داشتی؟منم شش روزه از موعدم میگذرع درد پری دارم چن روزه با سینه درد تکرر ادرار و معده درد

چاوشی میگه:"همیشه میلنگه یجای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم"الان دقیقا همونجای زندگی‌ام...
دقيقا حالتاي پريود داشتم ولي ٢ روز قبل پريود سينه م كمي درد داشت اين ماه يه هفته قبل پري درد شديد و ...

منم درد پریود دارم و دیروز فقط لک داشتم قطع شد. سینه در هم دارم اماچون دارو مصرف میکنم بعد از ای وی اف نمیتونم اعتماد کنم. 

وایییی مبارک باشه انشالله بسلامتی بغلش کنی فندقتو🥺❤اسی میگم درد پری داشتی؟منم شش روزه از موعدم میگذ ...

بیبی چک نزدی؟ 

5 هفته و 2 روزه بارداری الان فولیک اسید بخور و خوب استراحت کن وقتی 8 هفته شد برو دکتر که برات سونوی ...

من ٤ ماه قبل چكاپ كامل دادم كم خوني داشتم دكتر بهم گفت ٣ ماه قرص اهن بخور ايزي ايرون ميخوردم ولي بعد ٣ ماه نرفتم از بدم كه خوب شدم يانه  الانم دارم ميخورم ضرري نداره؟اسيد فوليكم توشه ٤٠٠

من ٤ ماه قبل چكاپ كامل دادم كم خوني داشتم دكتر بهم گفت ٣ ماه قرص اهن بخور ايزي ايرون ميخوردم ولي بعد ...

خب پس همون قرص اهن رو بخور دیگ فولیک اسید نخر

یا اگ شک داری زنگ بزن از دکترت بپرس