2777
2789
عنوان

🌹💫 ختم سوره یس 💫🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 3163 بازدید | 191 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام گلم سهم امروز برا امام زمان خونده شده🌷

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
سلام دوستان روز اول هدیه به اقا امام زمان تلاوت شد  انشالله همه عزیزان به حرمت آقا امام زمان( ...

خدای بزرگ و توانا در همه حال حواسش به بنده هاش هست ... قلبا خودتون و نی نی رو به خدا بسپارید ... انشاءالله که خیره

✨🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨

بیست و سوم شهریور : @درمسیرخدا  

🍃 سوره یس هدیه به : شهید ثابت شهابی نشاط 🍃

خواهر عزیزم . ان شاءالله با استعانت از شهدا حاجت تون برآورده بخیر بشه. عاقبت بخیر و دلشاد بشید . الهی آمین

♥️✨♥️✨♥️✨♥️✨♥️

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)

@درمسیرخدا دوست عزیزم به نیتتون خوندم حاجتروا باشید به حق یس والقرآن الحکیم🤲🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

@درمسیرخدا سلام عزیزم امروز رو به نیت شما خونیدم انشاالله که حاجت روا بشید التماس دعا

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 
@درمسیرخدا   سلام عزیزم امروز رو به نیت شما خونیدم انشاالله که حاجت روا بشید التماس دعا

الهی شما هم بزودی زود سپید بخت بشید✨🙏✨

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
@درمسیرخدا   دوست عزیزم به نیتتون خوندم حاجتروا باشید به حق یس والقرآن الحکیم🤲🤲

سپاس خواهرجون، الهی شما هم حاجتروابشید بزودی زود🙏✨🙏

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

دوستان لطفا امضامو بخونید برام با دلای پاکتون دعا کنید انشاالله همگی حاجت روا باشید❤

قوی ام🤓👊🏻مثل لبخندی که پره بغضه🙂😔              عشق فرهنگیان آخر مرا میکشد.....                             اگه شغل معلمی آدم بود بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم....                                                 قدر سلامتیتون رو بدونید هیچی بهتر از سلامتی نیست ....                                                               یه لحظه چشماتو از رو گوشی بردار به دور ترین نوشته که میبینی نگاه کن کلماتش رو بخون میدونستی همین کاری که برا تو هیچ اهمیتی نداره آرزوی یه نفره!!!!! من چشمام صفحه گوشی رو بزور میبینه چه برسه نوشته های دورو همین الان با صدای بلند بگو خدایا شکرت بخاطره سلامتی چشمام تو چیزی داری که خیلیا روز و شب حسرتشو میخورن پس همیشه مواظبشون باش برا منم دعا کن چشمام خوب بشه با این چشما دنیا برام جهنمه برا سلامتی چشمام چند تا حمد میخونی رفیق؟؟؟؟🤗

روز دوم به نیت حاحت روایی @درمسیرخدا و هدیه به شهید بزرگوار تلاوت شد

انشالله حاجتتون روا 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
روز دوم به نیت حاحت روایی @درمسیرخدا   و هدیه به شهید بزرگوار تلاوت شد انشالله حاجتتون روا& ...

سپاس خواهرجون✨🙏