2777
2789
عنوان

🌹💫 ختم سوره یس 💫🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 3163 بازدید | 191 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام روز اول ختم انجام شد

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 

سلام عزیزان

خوشحالم باز هم سعادت دارم کنارتون باشم 

و از رایحه بهشت عزیز هم کمال تشکر دارم که باعث و بانی این ختم ها ست 

روز اول قرائت شد

خدایا به امید حاجت روایی تمام دوستان

اللهم صل علی محمد و آل محمد

ختم امروزبه نیت آقاامام زمان وشهدا واسرای کربلا بجاآوردم انشاالله خدابه حرمت آقاامام زمان وخون شهدای کربلا درصحرای کربلا واشک ودل پرخون تمام اسرا درکنج خرابه شام بده حاجت همه مون را ......الهی آمین الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

سلام رایحه ی عزیزم از طرف خودم و نرگس و زهرا و رقیه و لیلا اعلام میکنم سوره ی قشنگ یس قرائت شد به امید حاجتروایی همه ی دوستان هم گروهی انشالله علی الخصوص بانی این خیر ،رایحه ی عزیزم

و خدا به شدت کافیست💝

سلام به رایحه عزیزم و تمام دوستان خوبم 

امیدوارم به واسطه امام زمان عج الله  و روح تمام شهدای عزیزمون، حاجت روا باشین و نور و خیر و برکت تو تک تک لحظات زندیگیتون باشه. 

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز

سلام عزیزان نوبت امروز رو خوندم انشاءالله همگی حاجتروا باشیم تو این ختم شریف🤲🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲