2777
2789
عنوان

🌹💫 ختم سوره یس 💫🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 3163 بازدید | 191 پست

✨🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨

چهارم آبان :  @شهدای_گمنام

🍃 سوره یس هدیه به : شهید محمد علی آسایش جاوید 🍃

خواهر عزیزم . ان شاءالله با استعانت از شهدا حاجت تون برآورده بخیر بشه. عاقبت بخیر و دلشاد بشید . الهی آمین

♥️✨♥️✨♥️✨♥️✨♥️

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)

✨🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨

پنجم آبان :  @jvfhgc (به نیت مادرشون مریم خانم )

🍃 سوره یس هدیه به : شهید سید خدایار دالهن 🍃

خواهر عزیزم . ان شاءالله با استعانت از شهدا حاجت تون برآورده بخیر بشه. عاقبت بخیر و دلشاد بشید . الهی آمین

♥️✨♥️✨♥️✨♥️✨♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

✨🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨

ششم آبان :  @آریانا77

🍃 سوره یس هدیه به : شهید غواص حسینعلی بالویی🍃

♥️✨♥️✨♥️✨♥️✨♥️

✨🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨

هفتم آبان :  @دلنازوک  

🍃 سوره یس هدیه به : شهید یوسف داور پناه🍃

♥️✨♥️✨♥️✨♥️✨♥️

✨🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨

هشتم آبان :   @prishad

🍃 سوره یس هدیه به : شهید امیر حاج امینی 🍃

♥️✨♥️✨♥️✨♥️✨♥️

✨🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨

روز آخر ختم 🙏

نهم آبان :   رایحه_بهشت

🍃 سوره یس هدیه به : شهید نوجوان صادق صادق زاده 🍃

لطفا از ته قلب تون دعام کنید به نیتی که در دل دارم برسم واقعا درمانده شدم 😢

متشکرم از حضور شما عزیزان . به زودی تاپیک چله آیت الکرسی رو میزنم و منشن تون می کنم

♥️✨♥️✨♥️✨♥️✨♥️

✨🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨ روز آخر ختم 🙏 نهم آبان :    رایحه_بهشت 🍃 سوره یس هدیه به : ...

انشاالله به باطن امام زمان عجل الله به حاجت قلبیت برسی ممنون از اینکه باعث و بانی این ختم ها هستین 

اللهم صل علی محمد و آل محمد

عزیزم که بانی ختم بودی الهی که به حاجتت برسی سر نماز دعاتون کردم. ان شاءالله همگی دوستانی که در ختم شرکت کردن به حاجاتشون برسن. دعا کنید منم به حاجتم برسم خیلی انتظار کشیدم.

صبر داشته باش و به خدا اعتماد کن گاهی باید از بدترین چیزها بگذری تا به بهترین ها برسی

سلام خواهرخوبم، الهی... الهی.. به زودی زود و به بهترین شکل ممکن به خواسته قلبیت برسی..🙏🏻

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

رایحه جاااانم الهی به زود زود حاجت دلت روا بشه خواهر نازنینم💖

سپاسگزارم برای مدیریت خوبت در برگزاری ختم ها🙏

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

سلام رایحه بهشت جانم انشاالله که هم شما وهم تمامی دوستان عزیز به حاجت هاتون برسید عزیزم لطفا برای منم دعا کنید که زودتر مشکلم حل بشه دیگه خسته شدم

دوستان عزیزم میشه برام دعا کنید که زودتر طی همین ماه ها عروس بشم خیلی شرایط زندگیم سخت شده دیگه خسته شدم لطفا از ته دلتون برام دعا کنید خیلی این روز ها حالم خرابه خیلی حرف های مردم اذیتم میکنه از همگی سپاسگزارم یا حضرت رقیه«س» 

انشالله که حاجت بانی و همه دوستان شرکت کننده به خیر روا بشه و شهدای عزیز هم این دنیا و هم اون دنیا دست گیر ما باشند 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم