2777
2789

امروز‌ یه ربع رفتم تا تعمیرات موبایل که سر کوچمونه و برگشتم از وقتی اومدم خونه مامانم همش الکی الکی داره من و داداشمو فحش میده برگشت گفت جن*ده ای و این حرفا خیلی از دستش ناراحت شدم هیچی بهش نگفتم برگشت گفت هیچ‌ معلوم نیست تو اون گوشی چه گوهی میخوری گفتم مامان بسه به تو ربطی نداره ولم کن چیکار کردم من از عصری همش نفرین هوار داد برگشت گفت اگه اینجوریه زندگیتم به من ربطی نداره گمشو از خانه بیرون عصری هرجا میدادی الانم برو همون جا بعدشم دستمو گرفت و هولم داد ب سمت در خیلی دلم میخواست برم و منت نکشم ولی خب جاییو ندارم برگشتم خونه گفت چی شد پس جن*ده ای جن*ده گفتم مامان حق زندگی تو خونه پدریمم ندارم

برگشت گفت نیم دانگ برایه تواع بس*یک بیرون فردا نقدا تقدیمت میکنم🙂💔

کجا برم اخه من جاییو‌ ندارم :)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم جوونه مادرت??

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
چرا نیم دونگ فقط به اسم تو؟

ببین خیلی ساده بخوام بهت بگم بابام جزو پولدارترینایه شهر بوده و خیلی اسم و رسم داشته ولی خب مامانم میگه یا همه چیزتو میزنی ب اسمم یا طلاق پدرم هرچی داره و نداره ب اسم مادرمه که مادرمم همشو دو دستی تقدیم شوهرش کرده فقط خونه ای ک توش زندگی میکنیم شریکیه سه دانگ پدرم سه دانگ مادرم از سه دانگ پدری ارث میبرم که اونم یه خواهر دارم یه برادر که نیم دانگ به من میرسه🙂

واااا مامان چشه؟ نه اصلا از خونه نرو .خیلی خاست اذیتت کنه.به مادر بزرگی،خاله یا عمت زنگ بزن بگو با ...

مادربزرگ و خاله ندارم عمه هام و عموهامم بخاطر ازدواج دوم مادرم قطع ارتباطن