2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثبته خانم خوشگله

برای منم دعا کن به حق حضرت رقیه لک بینی ام برای لانه گزینی باشه نه پریود 🥺🥺

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مثبته خانم خوشگله برای منم دعا کن به حق حضرت رقیه لک بینی ام برای لانه گزینی باشه نه پریود 🥺🥺

عزیزم منم ٦ روز لکه بینی داشتم 

سه شب پیش  چند قطره خون دیدم 

دیگ بعد اون کلا قطع شد 

امروز تست زدم دو خط شد 

الهی بحق امام زمان و خوبان عالم . دل همه شاد شه 

دل منم فردا شاد شه 

عزیزم منم ٦ روز لکه بینی داشتم  سه شب پیش  چند قطره خون دیدم  دیگ بعد اون کلا قطع ش ...

الهی آمین 

ولی من چند وقته که قبل پریود دو روز لک میبینم میترسم همون باشه دو روز از وقتم گذشته

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الهی آمین  ولی من چند وقته که قبل پریود دو روز لک میبینم میترسم همون باشه دو روز از وقتم گذشته

عزیزم منم یکسالیه ک اینجوری بودم 

یکماه پیش رفتم دکتر ک برم تو سیکل ای وی اف 

سونو کرد گفت کیست شکلاتی داری

منم اومدم خودمو بستم ب دمکرده 

و روغن مالی شکم و تخمدونام 

و ویتاگنوس 

الان ک تستم مثبت شده 

ممکنه لکه بینیت بخاطر سردی رحمت باشه 

عزیزم منم یکسالیه ک اینجوری بودم  یکماه پیش رفتم دکتر ک برم تو سیکل ای وی اف  سونو کرد گ ...

آره رحمم خیلی سرده منم رفتم پیش طبیب دارو داده باید بعد پری استفاده کنم

آره رحمم خیلی سرده منم رفتم پیش طبیب دارو داده باید بعد پری استفاده کنم

ساهدونه عسل  صب ب صب بخور 

هرشب هم شکمتو باروغنش ماساژ بده 

من فراسیونو  پنیرک و اویشن  دم میکردم میخوردم