2777
2789

همه ی ما یه جور وسواس فکری رو دااریم متاسفانه انگار تو خوون انسانه نود درصد انسانها. فقط اوناییکه سرخوشو دلخوشن ندارنش

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺

بعضی هاشونو که هی تکرار میشدن مثلا دستم میشد قلم و بدنم یا قالی و...میشد کاغذ مینوشتمشون با دستم رو قالی بعد روشون رو با کف دستم پاک میکردم که یعنی دیگه تمام و از ذهنم بره

جوابم میده

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روش دیگه هم داشتم از هلاکویی گرفته بودم مثلا میگه فکر کن یه نفر بهت میگه امروز دوشنبه س تو میگی آره بعد چند دقیقه بهت میگه یعنی فردا سه شنبه س تو میگی آره بعد چند دقیقه میگه یعنی دیروز یکشنبه بود خوب معلومه عصبیت میکنن فکرای ما هم همین جورن هی تکرار میشن درسته شاید شکل و شمایل رو تغییر بدن اما یکی ان

یه مدت تا یه چیزی دو سه بار میومد تووذهنم سریع بار اول میگفتم امروز دوشنبه س یه بار دیگه که میومد میگفتم با خودم چند بار بگم دوشنبه س

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍

به چی فک میکنی ؟به نظرم اگه فک میکنی به زبون بیاریش آروم مبشی اینکار رو بکن یا بنویس و بعدم پاره اش کن وبگو تموم شد البته به هر کسی نگو اگه میتونی به روانشناست بگو یا روانپزشکت 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 
به یه وسواس جدید معتاد میشیم

سلام، میشه اگه وقت دارین این لینکو بزنین و به یه پرسشنامه درباره وسواس جواب بدین؟

من دانشجوام و به خاطر کرونا دارم آنلاین تحقیق میکنم

اگه پرش کنین کمک بزرگی به من کردین  

https://survey.porsline.ir/s/B960dqm