2777
2789
عنوان

ازدواج

290 بازدید | 38 پست

تروخدا هر کی میتونه راهنماییم کنه...من تازع کنکور دادم میخوام بمونم پشت کنکور...از بچگی پسر عمومو دوست داشتم و اونم منو دوست داره...اون ارومیس من تهرانم و اینکه از نظر مالی ما بالاتریم...و اینکه هم قد منه و دانشجوعه و قیافه‌اش هم حیلی خاص نیس معمولیه...اکثرا میگن به هم نمیخورین اما من نمیدونم چرا دوسش دارم و امروز ازم پرسیده که اونو میخوام یا نه...و اینکه سربازی هنوز نرفته و تو کار بیت کوینه و کار خاصی هم نداره...و اینکه مامانش اینا یه خونه دو طبقه دارن که گفتن اگه بخواد یه شهر دیگه هم بره ما طبقه بالایی رو میدیم بهش که اگه خواس بفروشه...اخلاقش هم عالییییه و همه تعریف اخلاقشو میکنن و خودمم عاشق اخلاقش شدم بیشتر...اما میترسم بهش جواب مثبت بدم بعدا که وارد دانشگاه شدم کیس های بهتری رو ببینم و حسرت بخورم که چرا صبر نکردم...و اینکه باید از طرف من مطمئن شه بعد به خانوادش بگه مگرنه اونا میخوان هرجور شده یکی از دخترای اونجارو براش بگیرن،البته بگم خانوادش منو خیلی دوست دارن ولی فکر نمیکنن که ما دوتا همو دوست داشته باشیم

تعداد رای : 26
نظرسنجی
قبول کنم
11
42%
قبول نکنم
15
57%

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا چرا اینقد عجله دارین ؟ پسر بیکار و سربازی نرفته و دانشجو خودش رک بگم نون خور اضافه اس تو این اوضاع اقتصادی یکم صبر کنین بزرگتر بشین خب 🤏

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

من قبگل کردم اما عااااشق پسر عمم بودم اما قطعا تو دانشگاه کیس زیاده

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز