2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 38 پست
من از نظر مالی مشکل ندارم،تک فرزندم و پدرم کاملا ساپورت مالی میکنه،حتی از الان گفتن وقتی ازدواج کنم ...

اصلا نگو اینو اصلا مگه پدرت چقدر میتونه ساپورت کنه تا کی و کجا؟هروقت جفتتون ایستادین روی پای خودتون بعد برید سر خونه و زندگی

اگر میخوای الان نامزد کن فقط ولی اینم بدون ممکنه کیس بهتر پیدا شه ممکنه هم نشه پس جوری تصمیم بگیر ک ببعدش پشیمون نشی

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی تو الان پونزده سالته اگه عقدی چطور عاشق پسره ی ویلایی شدی

دیوونه گی اونم دوس داشتم الان با یکی دیگه خونواده م دیگع

قلبت همیشه چیزایی رو به یادت میاره که ذهنت میخاد فراموش کنه...🖤
اصلا نگو اینو اصلا مگه پدرت چقدر میتونه ساپورت کنه تا کی و کجا؟هروقت جفتتون ایستادین روی پای خودتون ...

ببینین اینارو گفتم ک اصلا به شرایط مالی فکر نکنین،من همین الان هم جهازم کامله هم خونه جدا دارم ک هر وقت ازدواج کردم برم اونجا زندگی کنم،در مورد روی پا ایستادن هم من خودم تا همین یک ماه پیش ناخون کار بودم با درامد ماهی ۷ تومن اینا و به خاطر کنکور ول کردم ولی بعد کنکور دوباره برمیگردم سراغ کارم،و اینکه اگر پسرعموم بیاد تهران آشنا داریم که با ماهی ۱۰ تومن حقوق بهش کار بدن،فقط مشکل اینه که میترسم چون خیلی قیافه نداره و اینکه هم قد منه و سطح مالیش از ما کمتره و اینکه چون سنمون هم کمه،بعدا با هم دچار مشکل بشیم

ببینین اینارو گفتم ک اصلا به شرایط مالی فکر نکنین،من همین الان هم جهازم کامله هم خونه جدا دارم ک هر ...

اگر دوستش داشته باشی واقعا اینا برات مهم نیست ولی اگر به چشمت میاد یعنی اونجور ک باید ذوستش نداری ممکنه بعدها توی ذوقت بزنه پس خوب با منطق فکر کن و تصمیم بگیر

که عشق از پرده عصمت برون آرد زلیخا را..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز