2777
2789
عنوان

ازدواج

225 بازدید | 42 پست

تروخدا هر کی میتونه راهنماییم کنه...من تازع کنکور دادم میخوام بمونم پشت کنکور...از بچگی پسر عمومو دوست داشتم و اونم منو دوست داره...اون ارومیس من تهرانم و اینکه از نظر مالی ما بالاتریم...و اینکه هم قد منه و دانشجوعه و قیافه‌اش هم حیلی خاص نیس معمولیه...اکثرا میگن به هم نمیخورین اما من نمیدونم چرا دوسش دارم و امروز ازم پرسیده که اونو میخوام یا نه...و اینکه سربازی هنوز نرفته و تو کار بیت کوینه و کار خاصی هم نداره...و اینکه مامانش اینا یه خونه دو طبقه دارن که گفتن اگه بخواد یه شهر دیگه هم بره ما طبقه بالایی رو میدیم بهش که اگه خواس بفروشه...اخلاقش هم عالییییه و همه تعریف اخلاقشو میکنن و خودمم عاشق اخلاقش شدم بیشتر...اما میترسم بهش جواب مثبت بدم بعدا که وارد دانشگاه شدم کیس های بهتری رو ببینم و حسرت بخورم که چرا صبر نکردم...و اینکه باید از طرف من مطمئن شه بعد به خانوادش بگه مگرنه اونا میخوان هرجور شده یکی از دخترای اونجارو براش بگیرن،البته بگم خانوادش منو خیلی دوست دارن ولی فکر نمیکنن که ما دوتا همو دوست داشته باشیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

استارتر تو خورده میشوی

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

باورتون میشه نمید نم دقیقا حسم چیه...یه روز از دوریش دق میکنم یه روزم حسی نسبت بهش ندارم و این داره ...

عشق نیست هورمونه خودتو بد بخت نکن بشین درستو بخون

نجیب تر از آن باش که برنجانی🍃معتقدم به حق الناس پس لطفا مودبانه نظرتو بگو تا دلتو نشکنم❤شباهت زیادی به پروفایلم دارم🥰🐰

چقدر داستان زندگیت شبیه منه بزار منم بگم عاشق پسر عموم بودم تو خانواده مون در مقایسه با پسرای دیگر کلا خاص بود مثل اونا نبود خیلی با فرهنگ و مودبو بااخلاق اومد خواستگاریم از اینو به اونور شدن گفتن هر چقدر میخوای ادامه تحصیل بده کار کن بعده بله گفتن گفتن ن تو خانواده ما زشته پاهات بشکن بشین چه کاری چه درسی از پنجره نمیزارن بیرونو نگا کنم ن خونه دادن ن چیزی خونه بابام میشینیم زندونیم حق بیرون رفتنم ندارم از من گفتن از فامیل دوبار فامیل نمیشه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
عشق نیست هورمونه خودتو بد بخت نکن بشین درستو بخون

اگه یه مورد بهتر برام پیش نیاد چی؟مامانم میگه قبول کن ،شاید نتونی کسی با این اخلاق خوبو پیدا کنی و به غریبه ها نمیشه اعتماد کرد

اگه یه مورد بهتر برام پیش نیاد چی؟مامانم میگه قبول کن ،شاید نتونی کسی با این اخلاق خوبو پیدا کنی و ب ...

اتفاقا من خودمم از فامیل خواستگار داشتم بعد اطرافیان میگفتن اگ بعدا مورد بهتری پیش نیاد چی 

ولی بعدا مورد های خیلی بهتری پیش اومد راستی گلم منم اهل ارومیم 

نجیب تر از آن باش که برنجانی🍃معتقدم به حق الناس پس لطفا مودبانه نظرتو بگو تا دلتو نشکنم❤شباهت زیادی به پروفایلم دارم🥰🐰
چقدر داستان زندگیت شبیه منه بزار منم بگم عاشق پسر عموم بودم تو خانواده مون در مقایسه با پسرای دیگر ک ...

ولی من اینارو میشناسم خیلی اپن مایندن و از اون لحاظ مشکلی ندارم...فقط میترسم بعدا حسرت بخورم ک چرا قبول نکردم

ولی من اینارو میشناسم خیلی اپن مایندن و از اون لحاظ مشکلی ندارم...فقط میترسم بعدا حسرت بخورم ک چرا ق ...

منم میشناختم فقط همونو بگم از این رو به اون رو میشن از من گفتن خودت میدونی عجله نکن بچه ای 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
چقدر جالب🥰الان شما ازدواج کردین؟راضی هستین؟

نه گلم کنکوری ام 

انشالله بعد از کنکور

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز