2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 42 پست
عقلانی بود تصمیم تون اگه با احساس باشه شکسته من با احساسم گرفتم اخرشم شکس

من ی بار عقلانی تصمیم گرفتم ولی سر عقد جداشدم کلا عقلانی و گزاشتم کنار ازاون ب بعد هرچی تصمیم گرفتم از روی احساس وحسم بود خداروشکر همیشه هم عالی بود 

کاربری ۹۶ تعلیق شده   
چاره ای غیر تحمل ندارم شب قدر از خدا خواستم اونم هیچ جوابی بهم نداد حس نیکنم هیچ کس منو نمیبینه

عزیزم اینو نگو ایشالا مشکلت حل میشه به نظرم روش ها زیاده،دونه دونشو روی همسرت امتحان کن شاید شد،

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چاره ای غیر تحمل ندارم شب قدر از خدا خواستم اونم هیچ جوابی بهم نداد حس نیکنم هیچ کس منو نمیبینه

م سال ۹۰ عقدکردم پسر اونی ک میخاسم نبود حتما باید چادرسرمیکردم سریع جداشدم خودم و راحت کردم 

کاربری ۹۶ تعلیق شده   
عزیزم اینو نگو ایشالا مشکلت حل میشه به نظرم روش ها زیاده،دونه دونشو روی همسرت امتحان کن شاید شد،

همه امتحان کردم مشکل شوهرم نیس خانوادشه 

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
م سال ۹۰ عقدکردم پسر اونی ک میخاسم نبود حتما باید چادرسرمیکردم سریع جداشدم خودم و راحت کردم 

برو پای مامان باباتو ببوس که پشتت بودن جدا شدی منکه بابا ن پشتم که هیچ میگه دادم به شما هر کاری مبخواین بکنین

برو پای مامان باباتو ببوس که پشتت بودن جدا شدی منکه بابا ن پشتم که هیچ میگه دادم به شما هر کاری مبخو ...

من اون موقع کسی پشتم نبود گلم خودم تنهایی میرفتم دادگاه و میومدم حتی از اتاق نمیومدم بیرون ک کسی و نبینم باهزارتا حرف پشت سرم

کاربری ۹۶ تعلیق شده   
من اون موقع کسی پشتم نبود گلم خودم تنهایی میرفتم دادگاه و میومدم حتی از اتاق نمیومدم بیرون ک کسی و ن ...

اوتجوری نگو خانواده ات پشتت بود و گرنه بعده طلاق کجا رفتی خونه بابات؟ 

الان من طلاق بگم یدونه کلمه شو بابام تا لب مردن میزنه

بودم ولی کسی محلم نمیداد حرفای بقیه هم بدتر ولی خب بعد یکسال دیگ همه چی عادی شد اولش سخته

کاربری ۹۶ تعلیق شده   
بودم ولی کسی محلم نمیداد حرفای بقیه هم بدتر ولی خب بعد یکسال دیگ همه چی عادی شد اولش سخته

کاش منم محل سگم نمیدادن ولی طلاق میگیرفتم 

واااایییییی بابات چقد تعصبیع

ن عزیزم دور از حضور خیلی حیوونه تو عمرم اینجوری بیشرف ندیده بودم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز