2789
عنوان

بیاین❤

| مشاهده متن کامل بحث + 8929 بازدید | 1076 پست

@bano_khaki      

@تسسسنییییم      

@_lady_gaga_      

عزیزای دلم انشاءالله اگرمشکلی دارید حل بشه وحاجت روابشید 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@تنهاترین 74 @سفیدبرفی 1382

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖

@تنها ترین 74 @سفیدبرفی 1382

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖
تو هم همينطور عخشم🥺💋🦋

🥺💋💋💋💋

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
@aaaperansa     به تمام آرزوهات برسی و خدا تمام مشکلاتتو حل کنه عزیزدل💖🌈😚 بهترین ها رو ...

الهی من دوووورت بگردم بهترین😍😍😍❤همچنیین عزیزززدلم

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
@bano_khaki         @تسسسنییییم         @_l ...

ممنون بانو رنگ غم نبینی

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

بابا تگ نمیشن چرا

مامالی

گیس فلفل

اپرا

ان شاءالله یهویی یه اتفاق بیفته کلی دلتون شاد بشه

بیزحمت یکی تگشون میکنه؟من هرکار کردم نشد

ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢