2789
عنوان

بیاین❤

| مشاهده متن کامل بحث + 8929 بازدید | 1076 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشلگم منم برات از خود خدا بهترینا رو میخوام 😍😍🙏🙏🙏❤

, ممنون عزیزم 🌹💗🌹💗🌹

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
سلام ابجی جون چطوری 😍 قربوووونت بشم من الهی که تو ام به تموم ارزو های خوشگلت برسی مهربون 

عشقی جیگر😉😘💜

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
۲۰ تا صلوات میفرستم 💙

مرسی عزیز دلم😍 انشالله به هرچی بخوای برسی😍

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)
@آریو2232    آرزو میکنم یه بار سر راهت یه جوراب حراجی قرار بگیره ازش انقدر جوراب بخری که ...

وووااااااییییی مرسی کلی غافل گیر شدم ممنون.. ارزوت باحال بود اما الان کلی جوراب دارم که... 😂😂😂.. ان شالله توهم به هرچی میخای برسی و همون صلاحت باشه 🌹🌹... هر وفت خسته از کار و شیغت و درس میشم اگه یادم بیوفته یه سر میزنم نی نی سایت تایپیک ها میخونم  تا شاید خستگیم بره ذهنم اروم سه.. امشب کلی خندیدم با حال بود... جورااااابب😂😂

👈💓حال خوب کن باشیم 💓😅😋💓