2789
عنوان

بیاین❤

| مشاهده متن کامل بحث + 8929 بازدید | 1076 پست
اسی چی نوشته ؟ نوشته حتی اونایی رو که نمیشناسین هم تگ کنید 💫 خب ... ذهنتو مشغول نکن رفیق ✌️

باشع دارمت😝

ب هرحال مرسی از آرزوی قشنگت😘

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
یکی یکی دارن میرن  راستی شکلات تلخ عصبانی ترکیده؟

خبر ندارم

😄

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسی چی نوشته ؟ نوشته حتی اونایی رو که نمیشناسین هم تگ کنید 💫 خب ... ذهنتو مشغول نکن رفیق ✌️

نمیشناسی بعد اسمشو میدونی؟

عجبا😂😂جای اون من کنجکاو شدم ببینم تو کی هستی

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

اسی اسی هرکاری کردم نتونستم تگت کنم انشالله به همه ارزوهات برسی و هرجا که هستی از انتخاب دله خودت باشه نه اجباری و همیشه لبت بخنده 

دمت گرم واسه تاپیک باحالت

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
نمیشناسی بعد اسمشو میدونی؟ عجبا😂😂جای اون من کنجکاو شدم ببینم تو کی هستی

یعنی چی من کنجکاو شدم 😐😐😐😐😐😐😐😐😐

😑😑

تو ی تاپیکی به طور ناگهانی دیدم 

بعد اسی گفت حتی اونایی رو که نمیشناسین 😕

این اموجی رو که گذاشتی معلومه که ناراحتی  من ی لحظه جوگیر شدم 😬😶 همه رو لغو زدم 🤦🏻‍♀️ میخ ...

قهر نیستم به خدا چیو لغو زدی ؟ چرا من از چیزی خبر ندارم 😑

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
همینه ک هس😂 از خداشم باشه تگش کنم عنتر خانومو😂🚶‍♀️

وجدانن اینکارو کردی😂😂🤣🤣دمت گرم لحنتی تو از الان به بعد اسطوره منی😂😂😂

.................................................  
۳ نفر کمه، هرکدومو تگ کنم اون یکی ناراحت میشه ک چرا تگم نکردی پس ی آرزوی کلی واسه همه دوستام میکنم ...

کاپ کیک چطوری تاپیکایی که بقیه توشون نظر دادن رو پاک کردی؟

قناریتونم خــــب😁پنجمین کاربریمه باورت میشه؟  نمیتونم ازتون دل بکنم  باهام مهربون باشین خـو