2777
2789
عنوان

بیاین❤

| مشاهده متن کامل بحث + 8986 بازدید | 1076 پست
@عاشق__خنده    عزیزدلمممممم انشالله هیچ وقت اشکی نریزی اگه هم ریختی از ذوق باشه و به ارز ...

مرسی دورت گردم🤍

𝐵𝑒 𝓉𝓇𝓎 𝓉𝑜 𝒽𝒾𝒹𝑒 𝑜𝓊𝓇 𝒻𝑒𝑒𝓁𝒾𝓃𝑔𝓈 𝒷𝓊𝓉 𝒻𝑜𝓇𝑔𝑜𝓉 𝑜𝓊𝓇 𝑒𝓎𝑒𝓈 𝓈𝓅𝑒𝒶𝓀🖤تنها حقیقتی ک وجود دارع اینه ک هیچ حقیقتی وجود نداره؛🥀🚶‍♀️و درد ها در سینه هایمان نفوذ کرده و دم نمیزنیم.و دم نزدنمان میشود همان بغض در گلو :)و خفه میشویم بر سر این بغض آشکار!.انسان ها دو دسته اند: ولی شما از هر دو دستش دوری کن:) منو لایکم نکنین پلیز  
میگم که ... معصوم از صبح آنلاین نیست ؟ آخرین بار کی باهاش چت کردی ؟

اره از صبحه که نیست

صبح باهاش حرف زدم

اخرین پیاممو هم جواب نداده

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

@بهنوشم    بهترین ها رو برات می‌خوام از خدا 🌈😚💝 @باباکرمدوستدارم    ان ...

مرسی عشق😍

منم همینطور 

الهی آرزوهات جزئی از خاطرات و داشته هات باشه🤗💞💞

𔐉 𔑴 واسه حاجت دلم دعا میکنی؟ حاجتت روا نی نی سایتی گلم𔑴𔐉
پیام رسان پریوش قشنگه هاااا😶😂

ارهههه یکی میزنم اسمشم میزارم پریوش 

به افتخار تو

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

میگم که ... معصوم از صبح آنلاین نیست ؟ آخرین بار کی باهاش چت کردی ؟

من دیشب ساعت یکو خورده ای

از صبم نیونده سایت

𝐵𝑒 𝓉𝓇𝓎 𝓉𝑜 𝒽𝒾𝒹𝑒 𝑜𝓊𝓇 𝒻𝑒𝑒𝓁𝒾𝓃𝑔𝓈 𝒷𝓊𝓉 𝒻𝑜𝓇𝑔𝑜𝓉 𝑜𝓊𝓇 𝑒𝓎𝑒𝓈 𝓈𝓅𝑒𝒶𝓀🖤تنها حقیقتی ک وجود دارع اینه ک هیچ حقیقتی وجود نداره؛🥀🚶‍♀️و درد ها در سینه هایمان نفوذ کرده و دم نمیزنیم.و دم نزدنمان میشود همان بغض در گلو :)و خفه میشویم بر سر این بغض آشکار!.انسان ها دو دسته اند: ولی شما از هر دو دستش دوری کن:) منو لایکم نکنین پلیز  
ارهههه یکی میزنم اسمشم میزارم پریوش  به افتخار تو

اففففرین

قوول میده تبلیغشوو کنم همینجا

ولی اگ ترکیدم ریش گرو بزارین😐😂

@ملکه_یخی2  عزیزدلم انشالله همیشه از ته دلت بخندی و هیچوقت احساس تنهایی نکنی😁❤

@z_sh8581 عشقم امیدوارم ادم شده باشی و به اونیکه دوست داری برسی😁❤

@raha۲۰۲۱ عزیزم امیدوارم به همه ارزوهات برسی و همینجور که تو منو تنها نذاشتی خداهم تورو تنها نذاره😘❤

@رویاجیگر خانم بیمعرفت انشالله هرچی که صلاحته برات پیش بیاد و به ارزوهات برسی و خوشبخت باشی❤

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
اهااا من صبح چت کردم باهاش 😕

هعی،💔

💕 اره نمیشناسی ولی من میشناسمت  یادت رفته احتمالا 😉 😚

اره بگو ببینم میشناسمت گلم😘

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
@ملکه_یخی2    عزیزدلم انشالله همیشه از ته دلت بخندی و هیچوقت احساس تنهایی نکنی😁❤ @z_s ...

اخری☹