2789
عنوان

بیاین❤

| مشاهده متن کامل بحث + 8929 بازدید | 1076 پست

@عاشق__خنده  عزیزدلمممممم انشالله هیچ وقت اشکی نریزی اگه هم ریختی از ذوق باشه و به ارزوهات برسی❤

@دختر_مامان_بابام امیدوارم به ماهی برسی و خوشبختیتو خودم ببینم و بهش بگی چه دوست خلی نه نه ببخش دوست گلی داری😂❤

@خسرو_پرویز_هستم  عشقمم انشالله همیشه هم دلت هم لبت بخنده و با دیونه بازیات بخندونی مارو و هیچ وقت احساس تنهایی نکنی😁😘

@دخی_تکواندوکار گلم انشالله به همه اهدافت برسی و همیشه مایع سربلندیمون باشی💃❤

@دخترابریشمی  خانم بی معرفت انشالله همه ارزوهات خاطره بشن😑😂❤

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
😂😂باشه الاااااااااااغ😏 میبینی دیگههه من بهت میگم نازنین خودت میگی الاغ بهتره دیگه خوددانی

اره با الاغ راحترم😂💃❤

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@عاشق__خنده    عزیزدلمممممم انشالله هیچ وقت اشکی نریزی اگه هم ریختی از ذوق باشه و به ارز ...

😂واسم دوبار دعای خوب کردی

مرسی😃🥰

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

😂واسم دوبار دعای خوب کردی مرسی😃🥰

دورت بگردم😗

ای خاک تو سرت مگه وحشیم مفصله

میگی بعد بم  

𝐵𝑒 𝓉𝓇𝓎 𝓉𝑜 𝒽𝒾𝒹𝑒 𝑜𝓊𝓇 𝒻𝑒𝑒𝓁𝒾𝓃𝑔𝓈 𝒷𝓊𝓉 𝒻𝑜𝓇𝑔𝑜𝓉 𝑜𝓊𝓇 𝑒𝓎𝑒𝓈 𝓈𝓅𝑒𝒶𝓀🖤تنها حقیقتی ک وجود دارع اینه ک هیچ حقیقتی وجود نداره؛🥀🚶‍♀️و درد ها در سینه هایمان نفوذ کرده و دم نمیزنیم.و دم نزدنمان میشود همان بغض در گلو :)و خفه میشویم بر سر این بغض آشکار!.انسان ها دو دسته اند: ولی شما از هر دو دستش دوری کن:) منو لایکم نکنین پلیز  
خیلی داری.........میگی تازه......میگی🤪🤪

گلی تو تگ نمیشی☹

حتی اسمتو کپی کردم بازم تگ نشدی

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

یادم میمونع

ساخر_ژون#  

𝐵𝑒 𝓉𝓇𝓎 𝓉𝑜 𝒽𝒾𝒹𝑒 𝑜𝓊𝓇 𝒻𝑒𝑒𝓁𝒾𝓃𝑔𝓈 𝒷𝓊𝓉 𝒻𝑜𝓇𝑔𝑜𝓉 𝑜𝓊𝓇 𝑒𝓎𝑒𝓈 𝓈𝓅𝑒𝒶𝓀🖤تنها حقیقتی ک وجود دارع اینه ک هیچ حقیقتی وجود نداره؛🥀🚶‍♀️و درد ها در سینه هایمان نفوذ کرده و دم نمیزنیم.و دم نزدنمان میشود همان بغض در گلو :)و خفه میشویم بر سر این بغض آشکار!.انسان ها دو دسته اند: ولی شما از هر دو دستش دوری کن:) منو لایکم نکنین پلیز  
سوما دوتاتونم گمشید همو ریپ کنید من پیام رسانم؟؟؟

پیام رسان پریوش

قشنگه هاااا😶😂

@بهنوشم    بهترین ها رو برات می‌خوام از خدا 🌈😚💝 @باباکرمدوستدارم    ان ...

مرسی عزیزم من شمارو نمی‌شناسم😍معرفی نمیکنید

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊