2777
2789
عنوان

بیاین❤

| مشاهده متن کامل بحث + 8986 بازدید | 1076 پست
هیچی دخملت دشمن خونی منه ببینمش جرش میدم😐😂😑

بی خود میکنی شما 🤨🤨

منو باش از تو دفاع کردم 😑💔

قنبر نگا به سن و سالت کن خجالت بکش 😍😁😂😂✌️❤️ . ⟨چالش حرف ناشناسم♡⟩https://harfeto.timefriend.net/16404528670076

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

@donixhh   خودت تگم‌ کردی عزیزمممم😘،منم تو رو تگ میکنم امیدوارم به عشقت برسی و باهاش خوشبخت ...

مررررسییییی عزیزممممم😍😍😍😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

@عسل_جانم    ارزو میکنم خوشبخت بشی❤️ @پگاه_پریشانی    ارزو میکنم بتونی فرا ...

مرسیییی عشقم همچنین خودت امیدوارم بهترین ها برات رقم بخورهه❤❤❤

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

@عسل_جانم     انشاالله اونقدرررر خوشبخت شی ک تمام ناراحتی و غمات رو فراموش کنی عشقم. ...

مرسیی نفس ایشلاخودم خوشبخت ترین بشیییی❤

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

@هی_بیخیال امیدوارم کنکور خوبی بدی عزیزم

@‌kkk°°° امیدوارم هرچی تو دلته بهش برسی

@mahak_sharma امیدوارم هرچی میخوای بهش برسی

چرا ابی نشدن دوستان☹️☹️☹️☹️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عاقا مگه نگفتین سه تااا فقط میشههه

@donixhh   خودت تگم‌ کردی عزیزمممم😘،منم تو رو تگ میکنم امیدوارم به عشقت برسی و باهاش خوشبخت ...

امیدوارم به هرچی میخوای خودتم برسی گلم😘❤️

بیشترم میشه من فکر همه مثل من فقط سه نفر رو میشناسن😶😂

😂😂😂😂 منم زیاد میشناسم 

@عاشق__خنده  بهترین ها رو برات آرزومندم 💖😚🌈 همیشه سالم و شاد باشی 

@cakeasali  امیدوارم وقتی غرق در خوشبختی هستی راه نجاتی نداشته باشی . و همیشه حالت خوب باشه یگانم💖😚🌈

@هیژه  بهترین ها رو برات از خدا می‌خوام 💓😚🌈 و امیدوارم همیشه سالم شاد و موفق باشی 

@miss_maaahsaaa  آبجی امیدوارم حالت همیشه خوب باشه و خوشبخت ترین باشی 💝😚🌈

@هی_بیخیال   امیدوارم کنکور خوبی بدی عزیزم @‌kkk°°° امیدوارم هرچی تو دلته بهش برسی @mahak_s ...

یکی اون دوتا دوستامو تگ کنه برام☹️☹️☹️☹️