2777
2789
عنوان

بیاین❤

| مشاهده متن کامل بحث + 8909 بازدید | 1076 پست
هیچی دخملت دشمن خونی منه ببینمش جرش میدم😐😂😑

بی خود میکنی شما 🤨🤨

منو باش از تو دفاع کردم 😑💔

قنبر نگا به سن و سالت کن خجالت بکش 😍😁😂😂✌️❤️ . ⟨چالش حرف ناشناسم♡⟩https://harfeto.timefriend.net/16404528670076

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@donixhh   خودت تگم‌ کردی عزیزمممم😘،منم تو رو تگ میکنم امیدوارم به عشقت برسی و باهاش خوشبخت ...

مررررسییییی عزیزممممم😍😍😍😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

@عسل_جانم    ارزو میکنم خوشبخت بشی❤️ @پگاه_پریشانی    ارزو میکنم بتونی فرا ...

مرسیییی عشقم همچنین خودت امیدوارم بهترین ها برات رقم بخورهه❤❤❤

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

@عسل_جانم     انشاالله اونقدرررر خوشبخت شی ک تمام ناراحتی و غمات رو فراموش کنی عشقم. ...

مرسیی نفس ایشلاخودم خوشبخت ترین بشیییی❤

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

@هی_بیخیال امیدوارم کنکور خوبی بدی عزیزم

@‌kkk°°° امیدوارم هرچی تو دلته بهش برسی

@mahak_sharma امیدوارم هرچی میخوای بهش برسی

چرا ابی نشدن دوستان☹️☹️☹️☹️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عاقا مگه نگفتین سه تااا فقط میشههه

@donixhh   خودت تگم‌ کردی عزیزمممم😘،منم تو رو تگ میکنم امیدوارم به عشقت برسی و باهاش خوشبخت ...

امیدوارم به هرچی میخوای خودتم برسی گلم😘❤️

بیشترم میشه من فکر همه مثل من فقط سه نفر رو میشناسن😶😂

😂😂😂😂 منم زیاد میشناسم 

@عاشق__خنده  بهترین ها رو برات آرزومندم 💖😚🌈 همیشه سالم و شاد باشی 

@cakeasali  امیدوارم وقتی غرق در خوشبختی هستی راه نجاتی نداشته باشی . و همیشه حالت خوب باشه یگانم💖😚🌈

@هیژه  بهترین ها رو برات از خدا می‌خوام 💓😚🌈 و امیدوارم همیشه سالم شاد و موفق باشی 

@miss_maaahsaaa  آبجی امیدوارم حالت همیشه خوب باشه و خوشبخت ترین باشی 💝😚🌈

@هی_بیخیال   امیدوارم کنکور خوبی بدی عزیزم @‌kkk°°° امیدوارم هرچی تو دلته بهش برسی @mahak_s ...

یکی اون دوتا دوستامو تگ کنه برام☹️☹️☹️☹️