mahla81 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 190 عنوان خانمای ک ب موهاشون اهمیت میدن 136 بازدید | 12 پست سلام ب همگی نی نی سایتی های عزیز ،من موهای خیلی پرپشتی داشتم ی چندوقتیه نسبت ب اولش حجمشون کم شده چ چیزی خوبه برای پرپشت شدن مواگه کسی واقعا نتیجه گرفته بگه لطفا نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشند کافیه 1400/06/20 | 15:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99090 من هیرویت میخورم وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
همتاموسوی عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 1209 موقع حمام تخم مرغ رسمی بزن به کف سرت موهایت پرپشت میشه خودم امتحان کردم جواب داده ولی روغن نزن حالا هر روغنی من یه مدت میزدم تازه بیشتر شد ریزشش
ماهصنم22 عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 4019 من روزی 2بار محلول خرگوشک زدم جواب داد.تا 1ماه بزن کاربری ۲ نفره
mahla81 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 190 موقع حمام تخم مرغ رسمی بزن به کف سرت موهایت پرپشت میشه خودم امتحان کردم جواب داده ولی روغن نزن حالا ... روغن وامتحان کردم اصلا جوابچ مدت استفاده کردی؟ نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشند کافیه
mahla81 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 190 من روزی 2بار محلول خرگوشک زدم جواب داد. تا 1ماه بزن اینی ک میگیوازکجامیشه خرید؟ نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشند کافیه
mahla81 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 190 من هیرویت میخورم چی هست ؟من دکترم رفتم ویتامین دادن همشون نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشند کافیه
mahla81 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 190 عطاری مرسے ماه صنم جان نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشند کافیه
mahla81 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 190 مهلا متولده ۸۱؟؟؟ جانم نیاز نیست اطرافمون پر از آدم باشه همون چند نفری که هستند آدم باشند کافیه
paniz_ll عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 6004 جانم عزیزم من هر کار میکنم نظرم تو تایپکم ارسال نمیشه اینجا گفتم اگ اشکالی نداره غریبه هست خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔