بچه ها من توی خواب خیلی حالم بد میشه وقتی خوابم سبک باشه اصلا بختک یا فلج خواب نیست من صداها رو متوجه میشم اما اصلا نمیتونم واکنشی نشون بدم اینقد به خودم توی خواب فشار میارم سعی میکنم بیدار بشم تپش قلب میگیرم احساس درد فشار روی قلب حس میکنم خیلی وحشت میکنم بیدار که میشم دیگ میترسم بخوابم تا چشام سنگین میشه باز اون حالت میاد خسته شدم نمیدکنم چجوری مفهوم برسونم علائمش رو دقیق بهتون بگم چون گیج کننده دیگ میترسم بخوابم از اینکه توی خواب فشارم بره بالا سکته کنم میترسم
آخه قبلا بختک تجربه میکردم اینجوری نبود فقط حس میکردم یه چیزی روم هست حس خفگی بود که اینقد صلوات میفرستم توی همون خواب در حد چند ثانیه میرفت اصلا حالاتش استرس آور نبود الان یه جور دیگ
بسم الله الرحمن الرحیم آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد 💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘
اره دقیقا انگار واقعیته من حتی گاهی حرف هم نمیتونم بزنم گاهی دلم میخواد اون لحظه یکی بیدارم کنه نمیدونم یکی باشه ببینه اون لحظه قیافم چجوریه وقتی توی خوابم
کهعیص حمعسق ولا حول ولاقوه الا بالله العلی العظیم توکلت علی الله و دوباره بسم الله الرحمن الرحیم بگو و با خیال راحت بخواب
بسم الله الرحمن الرحیم آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد 💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘