بچه ها من توی خواب خیلی حالم بد میشه وقتی خوابم سبک باشه اصلا بختک یا فلج خواب نیست من صداها رو متوجه میشم اما اصلا نمیتونم واکنشی نشون بدم اینقد به خودم توی خواب فشار میارم سعی میکنم بیدار بشم تپش قلب میگیرم احساس درد فشار روی قلب حس میکنم خیلی وحشت میکنم بیدار که میشم دیگ میترسم بخوابم تا چشام سنگین میشه باز اون حالت میاد خسته شدم نمیدکنم چجوری مفهوم برسونم علائمش رو دقیق بهتون بگم چون گیج کننده دیگ میترسم بخوابم از اینکه توی خواب فشارم بره بالا سکته کنم میترسم
نه لاغرم اما این روزا بشدت استرس و اضطراب دارم این مورد هم همیشگی نیست گاهی وقتا میاد مخصوصا روزا بخوابم یا دم صبح ازرخواب بیدار بشم و دوباره بخوابم اصلا نصفه شبی نیومد سراغم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
البته خواب دیدن نیست خیلی وحشتناک تر اصلا انگار داری مرگ رو تجربه میکنی
دقیقا من بارها حس کردم روح از بدنم جدا شد اینکه دیگ بیدار نمی شم دیگ نمیتونم تکون بخورم صدای بچه هام و میشنیدم اینکه دیگ نمیتونم بغلشون کنم خیلی حس بدیه خدا خودش خلاص کنه از این مشکل هرکی رو که داره