2777
2789
عنوان

خاستگار🤬🤬☹️

200 بازدید | 17 پست

معرفه ک همکارمه نیومد امروز پیشم،

زشته خودم برم پیشش و ازش بپرسم رفتین دیدنش

ماجرا:این همکارم منو اقایی رو معرفی کردن برا ازدواج،بعد گرفتن شمارم  برا این آقا ،ی هفته شده و خبری نیست ،سنش۳۷ ،چن روز سرش شلوق بود خیلی ولی الان ن،

ی راهکاری بدین من از این بیخبری دربیام

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر ک بخواد خودش میاد

اون ک اره،اینم مطمئن نیستم نمیخواد

سنش بالاست،سختگیره،سرش شلوق بوده،واقعاااا بلد نیست اشنایی و ...،معرف میندازه عقب رفتن پیششو،شمارمو خواسته از طرف حتی گفته چرا دیر شماره داده و...

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

زشته بری سراغ بگیری. اگه بخوادت خودش زنگ میزنه

ی هفتست خبری نیست،یعنی تموم شدست قضیه؟

برو به معرف ات بگو راستش من یه خواستگار دارم نمیخوام ایشون من را ادم بد عهدی بدونه اگه خبری لزش نیست من باید جواب بدم 

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین
برو به معرف ات بگو راستش من یه خواستگار دارم نمیخوام ایشون من را ادم بد عهدی بدونه اگه خبری لزش نیست ...

این ب نظرم بد نباشه،اتفاقا از همین همکارام خاستگار دارم خواستم نظر معرفو هم بدونم درموردش

با بیچارگی فهمیدم چی نوشتی.. تو لازم نیست هیچ کاری بکنی اگ خودش بخواد زنگ میزنه اگه هم نخواد بعد اون ...

ب نظرت بگم خاستگار دارم شاید بخوام در موردش فک کنم،و... چی؟واقعا هم از همکارام خاستگار دارم و میخوام نظر معرفو بدونم درموردش،چجوری بگم بهتره؟

این ب نظرم بد نباشه،اتفاقا از همین همکارام خاستگار دارم خواستم نظر معرفو هم بدونم درموردش

ببین برو به معرف ات بگو تکلیف من را مشخص کنید دلم نمیخواد کدورت پیش بیاد 

بگو خانواده ات باهاش حرف بزنن خودت مستقیم چیزی نگو 

🌹💚❤️منمشتعلعشقعلیمچهکنم❤️💚🌹                    درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندین
ببین برو به معرف ات بگو تکلیف من را مشخص کنید دلم نمیخواد کدورت پیش بیاد  بگو خانواده ات باهاش ...

مرسی گلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز