2821
2789
عنوان

خاستگار🤬🤬☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 17 پست
ب نظرت بگم خاستگار دارم شاید بخوام در موردش فک کنم،و... چی؟واقعا هم از همکارام خاستگار دارم و میخوام ...

ببین خودمونیم این کلکا قدیمی شده خیلی یه زمانی جواب میداد الان نتیجه عکس میده دیدم که میگم..پسره سرد میشه و میگه داره که داره بره شوهر کنه ..پس یه ذره دندون رو جیگر بذار خودتو کوچیک نکن آروم باش و بسپار به خدا..اگه خیرت توش باشه خودش جور میشه اصلا نیازی به دستوپا زدن و تلاش الکی نیست..خودم این روزا رو گذروندم از تجربیاتم دارم بهت میگم

اگه خاستگار داری بشین قشنگ راجع بهش فکر کن و اگه نظرت مثبت بود جواب بله بده و هیچ کسم در نظر نگیر و به خاطر قول و قرارو حرف بقیه موقیعیت های نقد خودتو از دست نده..خاستگار کسیه که مستقیم رکو راست میاد جلو نه کسی که قرار زنگ بزنه یا بعدا میخواد تصمیم بگیره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه خاستگار داری بشین قشنگ راجع بهش فکر کن و اگه نظرت مثبت بود جواب بله بده و هیچ کسم در نظر نگیر و ...

جوابم ب این  خاستگارمنفی بوده،این پسره هم متاسفانه همه ملاکهامو باهم داره🤦واسه همین هی منتظرم تماس بگیره

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...