2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 44 پست

دقیقا مشکل اینه که دائم در حال جنگی . منم مثل تو بودم همیشه سعی می‌کردم با شرایط افتضاحم بجنگم و انگار هر چی من پارو میزدم بیشتر غرق میشدم ‌. از وقتی که همه چی رو رها کردم و بی خیال دارم زندگی میکنم اوضاع داره بهتر میشه . باور کن . دیگه حتی خمپاره هم بیفته روم به کتفم نیست . انگار تو این دنیا هر چی واست مهم و عزیزه ازت گرفته میشه .

این نیز بگذرد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توحق نداری اینکارو بکنی حق نداری چون این کارت اولا با روح و روان خانوادت بازی میکنه بعدم دو جامعه تاثیر میذاره بعدم وقتی تو میتونی تصمیم به این بزرگی رو بگیری پس خیلی شجاع هستی پس چرا شجاعتت رو صرف حل مشکلاتت نمیکنی اون دنیاتو تباه نکن فکر میکنی با این روش راحت میشی نه بدترش گیر میکنی برای همیشه نکن ترو خدااااااا اینکارو نکن من نزدیکترین کسام دو نفر این کارو کردن که خیلی داغون شدیم و الان خوابشونو میبینم که پشیمان هستن .نکن

من یه بار چنین خریتی و کردم واقعا میخواستم بمیرم چند دیقه دیرتر به دادم میرسیدن الان اون دنیا بودم

اما از لحظه ای که حالم خوب شد پشیمون بودم نکن اینکارو درست نیس منم فکر میکردم زندگیم اخرشه دیگه نمیتونم چون تجربه کردم این راه و بهت میگم درست نیس

اینو بدون سختیا یه روزی تموم میشن همینطوری نمیمونن تو قوی باش بجنگ میتونی ولی به این شکل بمیری اون دنیا هم همش تو عذابی مطمئن باش

نمیدونم چی شده. فقط انگار یکی یه وزنه صد کیلویی گذاشته رو دلم

دلت گرفته؟💔

لحظه های خوبی بودن ولی دیگه نیستن مرده ان و جنازه اشون سرده و حتی نمی تونی با داغی اشکات زنده اشون کنی. امروز یا فردا چه فرقی داره؟بالاخره فراموش میشن.با آدم جدید آدم قبلی رو فراموش می کنی پس زنده شدن این جنازه دیگه فایده ای نداره. همونطور که برگشتن من و دوستی با من. دیگه با اکانتم نمیام پس اگه تگم کردین یا سوالی داشتین یا دوست می خواستین بقیه هستن و جای خالی همه چیز رو پر می کنن. و فقط وقتی که خوابی میتونم بهت راستشو بگم هر چقدر که قرار باشه به خاطرش ضربه بخوری مهم نیست من هیولا نیستم فقط قراره به خاطر محافظت ازت آدم بده داستان باشم برام مهم نیست که فردا قراره گریه کنی اگه کارم رو درست انجام دادم پس گریه کن ای کاش می فهمیدی من پارچه نیستم که منو طبق الگو و استاندارد خودت در بیاری این هیچ ربطی به اینکه دوستت دارم نداره این زنجیر هیچ وقت معنی عشق نمیده توجیه بردگی مدرنه همین

هه جالبه برام 

چطور جرئت خودکشی کردن و داری ولی توان جنگیدن با زندگیت و نداری 

وقتی فکر خودکشی کردن سراغت اومده پس چرا خودکشی 

بجنگ با زندگیت با سرنوشتت با خاطره ها و اتفاق های بد زندگیت 

عزیزم اگه جای من بودی چی میگفتی سگ دو زدم واسه هدفم همش بابا مامانم مانعم شدن حرفمو گوش ندادن درد و دلامو گوش ندادن فقط فقط حرف خودشون بود ولی سرسخت تر دارم میرم جلو منم به همون اندازه آیی ک بی توجهی میشه بهم دارم بی توجهی میکنم می‌دونم سخته برام ولی این منو اونا بااون رفتارشون ساختن 

پس بجنگ تا برنده شیی 

لازمه دلت بشکنه تا به خودت بیایی 

خودکشی چیه آخه مگه ترسویی 

پاشو محکم وایسا سرجات از خودت دفاع کن

شده دلتنگ شوی و از شدت حزن،وحشیو هار شوی پاچه بگیری همه را؟!        
اوهوم...

دلیل داره؟💔

یا همینجوری؟💔

لحظه های خوبی بودن ولی دیگه نیستن مرده ان و جنازه اشون سرده و حتی نمی تونی با داغی اشکات زنده اشون کنی. امروز یا فردا چه فرقی داره؟بالاخره فراموش میشن.با آدم جدید آدم قبلی رو فراموش می کنی پس زنده شدن این جنازه دیگه فایده ای نداره. همونطور که برگشتن من و دوستی با من. دیگه با اکانتم نمیام پس اگه تگم کردین یا سوالی داشتین یا دوست می خواستین بقیه هستن و جای خالی همه چیز رو پر می کنن. و فقط وقتی که خوابی میتونم بهت راستشو بگم هر چقدر که قرار باشه به خاطرش ضربه بخوری مهم نیست من هیولا نیستم فقط قراره به خاطر محافظت ازت آدم بده داستان باشم برام مهم نیست که فردا قراره گریه کنی اگه کارم رو درست انجام دادم پس گریه کن ای کاش می فهمیدی من پارچه نیستم که منو طبق الگو و استاندارد خودت در بیاری این هیچ ربطی به اینکه دوستت دارم نداره این زنجیر هیچ وقت معنی عشق نمیده توجیه بردگی مدرنه همین