2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه نمیگن خدا مهربونه؟مگه نمیگن میبخشه بنده هاشو:) به من خدا التماس میکنم که بعد مردنم اذیتم نکنه د ...

بخدا که خیلی بچه ایین 

خدا مهربونم هست ولی خدا میگه از تو حرکت از من برکت این یعنی تو یه تلاشی کن برا زندگیت ک منم کمکت کنم 

همه ی این التماس و اصرار ها رو من کردم چیزی درست نشد تا خودم تلاش نکردم 

شده دلتنگ شوی و از شدت حزن،وحشیو هار شوی پاچه بگیری همه را؟!        
هیچ ادمی قطعا همینجوری تصمیم به این بزرگی نمیگیره...💔

خب دلیلشو بگو💔بهم بگو

نه من تو رو میشناسم نه تو منو

نگاه کن دنیا خالیه فقط یه صورت جلوته اونم منم

بهم بگو واسه چی چنین تصمیمی گرفتی؟💔

لحظه های خوبی بودن ولی دیگه نیستن مرده ان و جنازه اشون سرده و حتی نمی تونی با داغی اشکات زنده اشون کنی. امروز یا فردا چه فرقی داره؟بالاخره فراموش میشن.با آدم جدید آدم قبلی رو فراموش می کنی پس زنده شدن این جنازه دیگه فایده ای نداره. همونطور که برگشتن من و دوستی با من. دیگه با اکانتم نمیام پس اگه تگم کردین یا سوالی داشتین یا دوست می خواستین بقیه هستن و جای خالی همه چیز رو پر می کنن. و فقط وقتی که خوابی میتونم بهت راستشو بگم هر چقدر که قرار باشه به خاطرش ضربه بخوری مهم نیست من هیولا نیستم فقط قراره به خاطر محافظت ازت آدم بده داستان باشم برام مهم نیست که فردا قراره گریه کنی اگه کارم رو درست انجام دادم پس گریه کن ای کاش می فهمیدی من پارچه نیستم که منو طبق الگو و استاندارد خودت در بیاری این هیچ ربطی به اینکه دوستت دارم نداره این زنجیر هیچ وقت معنی عشق نمیده توجیه بردگی مدرنه همین
میشه لطفا تعریف کنی؟

عزیزم منم یه روزی خیلی کم آوردم حماقت کردم رفتم سمت خودکشی خداروشکر زنده موندم ولی اکسیژن مغزم پایین اومد معدم خونریزی کرد 6 ماه کلیه درد داشتم و لخته‌شدن خونم و کلی عوارض دیگه 

مرتب هم دکتر میگفت نباید زیاد بخوابی میری کما 

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
عزیزم منم یه روزی خیلی کم آوردم حماقت کردم رفتم سمت خودکشی خداروشکر زنده موندم ولی اکسیژن مغزم پایین ...

چیجوری خودکشی کردی؟

بعد ری اکشن خانواده ات چی بود؟

دعوات کردن؟

چیجوری خودکشی کردی؟ بعد ری اکشن خانواده ات چی بود؟ دعوات کردن؟

20 تا قرص خطرناک خوردم که اگه چندتاشو باهم بخوری میری کما من خودم هنوز هنگم چطور زنده موندم 

هنوز مثل فیلم جلو چشمامه 🤦‍♀️قرص هارو تو حموم خوردم که همونجا راحت بمیرم بعدش اومدم تو هال یه پتو کشیدم روم تموم بشه هر لحظه منتظر بودم عزرائیل بیاد تو خیلی ترسیدم راس میگن خودکشی پشیمونی میاره سریع رفتم به مامانم گفتم قرص خوردم اونم کلی زد تو سرش و زنگ زد عموم منو بردن بیمارستان سریع شستشو معده دادن همه معدم شده بود خون‌ لخته اینقدر درد داشت هنوز حسش میکنم 

20 تا قرص خطرناک خوردم که اگه چندتاشو باهم بخوری میری کما من خودم هنوز هنگم چطور زنده موندم  ه ...

از کجا فهمیدی چه قرصی بخوری؟

میشه لطفا بگی چی خوردی؟

میدونم الان نمیخوای بگی....ولی خواهش میکنم ازتتتت بگو🥺🙏

از کجا فهمیدی چه قرصی بخوری؟ میشه لطفا بگی چی خوردی؟ میدونم الان نمیخوای بگی....ولی خواهش میکنم از ...

نمیتونم اسمش رو بگم 

من اون زمان نمیدونستم قرص خطرناکیه وقتی افتادم بیمارستان تازه گرفتم چه حماقتی کردم 

نمیتونم اسمش رو بگم  من اون زمان نمیدونستم قرص خطرناکیه وقتی افتادم بیمارستان تازه گرفتم چه حم ...

ازت خواهش میکنم بگوووو

تو اصلا شرایط منو نمیدونی.

نمیدونی تو چه گند و کثافتی گیر کردم.

پس به جای من تصمیم نگیر...

من بعد از اینکه راه خودکشی کردن و پیدا کنم میشینم فکر میکنم به کاری که میخوام بکنم.

البته که اگر توهم کمکم نکنی و بخوام میکشم خودمو...

فقط زجر میکشم:)

ازت خواهش میکنم بگوووو تو اصلا شرایط منو نمیدونی. نمیدونی تو چه گند و کثافتی گیر کردم. پس به جای ...

عزیزم من اینارو نگفتم که خودکشی کنی خواستم پشیمونت کنم از راهی که میری زندگی منم تو لجن بود ولی خدا فرصت زندگی داده نگو اینجوری قهرش میاد بعدشم اون قرص فروشش اصلا آزاد نیس 😐