امروز ۳۸ ام پریودم بود میانگین دورم ۳۶ روز بوده کم ترین ۳۴ بیشترین ۳۸ ماه پیش دو روز قبل پریود لکه بینی داشتم ماه قبل ترشم این ماه خبری نبود لرز داشتم با گرفتگی عضلات پا ودرد نوک سینه و تیز شدنشون سه روزه عصرا و شبا حالت تهوعم میگیرم امروز عصر بیرون بودم بزور خودمو تا خونه رسوندم بالا نیارم و عق خالی زدم و یکم بالا اوردم نسبت به قبلم غذام کم شده ها با تمام این علایم ظهر بی بی چک زدم منفی شد حتی ماه پیش بعد دو ساعت هاله مینداخت قبل پری این بار از ظهر دارم چک میکنم هاله هم نداره مارک روژان بود الان نمیدونم چیکار کنم یکی هم فردا صبح میزنم ادرار غلیظ باشع امکانش هست چون حجم ادرار ظهرم کم بود منفی باشه؟
زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
خیلی استرس دارم😞حالت تهوعم هم دارم از استرس موندم دسشویی که پری میاد یا نه هی چک میکنم خسته شدم تو ...
چند روز گذشته؟
پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
تهوع الانت که ربطی به بارداری نداره تا هفته ۶ تهوع و ویار نمیاد دوباره بیبی رو تکرار کن فعلا هم فقط برو با آرامش بخواب و به هیچی فکر نکن اگه دارین یه لیوان دوغ بخور کمکت میکنه بهتر بخوابی
اگه ۳۶ روز حساب کنم ۳ روز اگه ۳۴ روز ۵ روز اگه ۳۸ روز یه روز نمیدونم از بعد اقدام بیشترینش ۳۸ روز بود همیشه مرتبم زیر نظر دکترم بودم مشکلی نداشتم مثل کیست یا عفونت نمیدونم دیگع دونسته هامم یادم رفته خداییش
زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
اگه ۳۶ روز حساب کنم ۳ روز اگه ۳۴ روز ۵ روز اگه ۳۸ روز یه روز نمیدونم از بعد اقدام بیشترینش ۳۸ روز بو ...
دارو استفاده نمیکنی؟؟ زیر نظر دکتر نیستی؟
تهوع الانت که ربطی به بارداری نداره تا هفته ۶ تهوع و ویار نمیاد دوباره بیبی رو تکرار کن فعلا هم فقط ...
مامان من از هفته سوم تهوع داشته مامان بزرگم میگه خالمم تو هفته های بارداری هم نوشته از هفته پنجم تهوع میاد اخه شایدم از استرسه 😞خستم خوابم نمیاد اصلا اتفاقا شوهرم دوغ خرید من راحت بخوابم نمیشه 😞
هیچ دارویی استفاده نکردم دکتر واسه این پریودم لتروزول و دوتا امپول داده بود ۱۱ ام رفتم سونو فولی ۱۰ و ۱۴ داشتم گفت خوبه اما چون عجله داری قرص و امپول میدم اخه خیلی از طرف خانواده شوهرم تو فشار بودم