امروز ۳۸ ام پریودم بود میانگین دورم ۳۶ روز بوده کم ترین ۳۴ بیشترین ۳۸ ماه پیش دو روز قبل پریود لکه بینی داشتم ماه قبل ترشم این ماه خبری نبود لرز داشتم با گرفتگی عضلات پا ودرد نوک سینه و تیز شدنشون سه روزه عصرا و شبا حالت تهوعم میگیرم امروز عصر بیرون بودم بزور خودمو تا خونه رسوندم بالا نیارم و عق خالی زدم و یکم بالا اوردم نسبت به قبلم غذام کم شده ها با تمام این علایم ظهر بی بی چک زدم منفی شد حتی ماه پیش بعد دو ساعت هاله مینداخت قبل پری این بار از ظهر دارم چک میکنم هاله هم نداره مارک روژان بود الان نمیدونم چیکار کنم یکی هم فردا صبح میزنم ادرار غلیظ باشع امکانش هست چون حجم ادرار ظهرم کم بود منفی باشه؟
زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
هیچ دارویی استفاده نکردم دکتر واسه این پریودم لتروزول و دوتا امپول داده بود ۱۱ ام رفتم سونو فولی ۱۰ ...
کلا ادم وفتی نمیخاد زیاد مهم نیست ولی وقتی بخاهی استرس میاد سراغت اگر نشی دوباره یک ماه بعد انتطار. خوب کردی دکتر رفتی
پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
کلا ادم وفتی نمیخاد زیاد مهم نیست ولی وقتی بخاهی استرس میاد سراغت اگر نشی دوباره یک ماه بعد انتطار.& ...
رفتم دکتر چون خیلی استرس دادن یکی گفت حتما کیست داری اخه جاریم کیست داشت ۴ سال حامله نشد اون یکی میگفت نکنه تخمدان هات ضعیفه اما دکتر گفت هیچیت نیس خیالمو راحت تر کرد این ۴ روزم بگذره ببینم خدا چی میخواد برام
زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد