2777
2789
عنوان

تلقین بیماری 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 14034 بازدید | 131 پست
چقدددد منم مثل توم چقد اخه اینقد رفتم دکتر اینا همه گفتن هیچی نیس علائم ایدزو خوندم من زیر بغلم درد ...

منمم دقیق همینطوری بودم رفتم آزمایش دادم واسه ایدز بعد میگم نکنه دختره الکی گفته منفیه نکنه کیت. خراب بوده 😑🥲

اصلااا سمتش نرو گوگل داغونت میکنه من اصلا بیست سالمه ن رابطه داشتم ن اهل ارایشگاه اینا هستم کل عمرمو ...

من چون میدونستم اینجوریم بهش گفتم پیش خودم سوزنو در بیار دستمم پنبه گرفتم دورش تا خونه ک نماله جایی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چون میدونستم اینجوریم بهش گفتم پیش خودم سوزنو در بیار دستمم پنبه گرفتم دورش تا خونه ک نماله جایی

شماهم رفتی مذکز بیماری رفتاری اون خانومه واسه من کیتو بازکرد جلو چشمم سوزن ازون کوچیکای تست قند خون هست ازونا بود برا من بعدشم پنبه الکل تازه دراورد حتی بهشم گفتم سوزن تمیزه گفت هنوز باز نکردم جلو چش خودم سرشو چرخوند دیگ نمیدونم ب این مغز دیوانه ام چی بگم .سوزن شما از کدوما بود میشه بگی کل علائم های ایدزو پیدا کردم من

خدا♥️
ده ساله هیچ لذتی از زندگیم نمی‌برم داغونم کافیه یه چیز کوچیک پیدا کنم بعدش... مشکلم اینه همش ور م ...

من مشکلم فقط با این حرف حل شد که هر وقت میخام بگم فلان مریضی و دارم با خودم میگم مگ سری پیش مطمعن نبودی دیدی که هیچ خبری نبود بعد دیگه بهش فک نمیکنم 

من مشکلم فقط با این حرف حل شد که هر وقت میخام بگم فلان مریضی و دارم با خودم میگم مگ سری پیش مطمعن نب ...

منم همینو میگم

بعد برای يه لحظه آروم میشم

دوباره روز از نو روزی از نو 

و خدایی که بشدت کافیست......
خیلی حس بدیه واقعا درکت میکنم 

خیلی خیلی

دلم برا بچه هام میسوزه

همش دخترن 

میگم خدایا کمکم کن حداقل این حسو به این طفل معصوم ها منتقل نکنم. 

خیلی خیلی دلم برا بچه هام میسوزه همش دخترن  میگم خدایا کمکم کن حداقل این حسو به این طفل معصو ...

یکی دوبار ک اینجوری شدی برو دکتر بهت ثابت بشه ک چیزی نیست بعدش حتما از سرت میوفته 

یکی دوبار ک اینجوری شدی برو دکتر بهت ثابت بشه ک چیزی نیست بعدش حتما از سرت میوفته 

رفتم

سونوی طحال

کلیه

معده

پانکراس

رحم

تخمدان

آندوسکوپی

کولونوسکوپی

رفتم مشاوره گفت دیگه دکتر رو قطع کن.

الان جوری شده از اسم دکتر میترسم مثل بچه ها فضای بيمارستان بهم استرس میده

منم این گوگل بدبختم کرد انقد هر علائمی رو زدم ...آخرش هم سراینکه سینه ام درد میکرد زدم نت زد سرطان سینه انقد استرس بهم وارد شد پانیذ شدم ۶ماهه قرص میخورم

خداااااااایا چرا بهم نی نی نمیدی ......دوستم نداری خب چرا...مگه بنده ات نیستم...آخه قربونت برم اگه الان بچه داشتم باید امسال میرفت پیش دبستانی 
منم این گوگل بدبختم کرد انقد هر علائمی رو زدم ...آخرش هم سراینکه سینه ام درد میکرد زدم نت زد سرطان س ...

منم از همین گوگل دربدر شروع شد

خسته شدم

عاره منم سونو سینه دادم ...

دوسال توی غم و استرسش بودم.

الان اونو ول کردم چسبیدم یه چیز دیگه.