2777
2789
عنوان

تلقین بیماری 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 14034 بازدید | 131 پست
من یه بار یه آزمایش دادم دیابتم دارم زدم گوگل میگف که سلیاک داری یه اکانت دیگه داشتم تعلیق شد اونج ...

جدی😐😐بابا بخدا من فقط یه گلو درد گرفتم با تبخال میگم ایدز تمامممم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خخخخ من ی بار سینم درد میگرف میگفتم سرطانه میمیرم اصلا داغون میشم .یا ی بار ته زبونم دیدم میگفتم بیماری زبون درد گرفتم .خدا فقط نجاتمون بده .پس من تنها نیستم خیلی ها این مشکل و دارن .خوش بحال اونایی ک‌خیلی قوی هستن 

اصلا نرو گوگل

هرچی علائم داره میگه دوروز دیگه میمیری😕

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

دقیقا 😐 میزنه سرطان بند انگشت شصت دست راست وصیت کن 

🤣😂دقیقا

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ تموم نمیشه این بازی کثیف

کلا دور گوگلو خط بکش

دستمو شیو کرده بودم خارش گرف ی لحظه نشستم زار زدم ایدز دارم دوسال پیش دندون پزشکی رفتم😐بعد دونه دون ...

چقدددد منم مثل توم چقد اخه اینقد رفتم دکتر اینا همه گفتن هیچی نیس علائم ایدزو خوندم من زیر بغلم درد گرف مننن کشالع رانم گردنم میگفتم غدد لنفاویه سنوگرافی رفتم گف هیچیی نیس یعنی الانم درد میکنن ها همش بخاطر گوگل لعنتیه اینقد سرچ کردم زبونم سفید میشد میزدم گوگل مینوشت ایدز روانی شدم ب قران

خدا♥️
ب قول اون دوستمون هربار میگم فقط ی سرچ کوچولو 😑

اصلااا سمتش نرو گوگل داغونت میکنه من اصلا بیست سالمه ن رابطه داشتم ن اهل ارایشگاه اینا هستم کل عمرمو تو خونه هستم مشغول درس کتاب لعنتیم میگفتم ایدز گرفتم همه علامو داشتم ترسیدم رفتم ازمایش دادم مراکز بیماری رففتاری الان ازون روز باوحود اینکه همه کس میگن جای مطمننن هست و امکان نداره اونحا بیگیری اومدم میگم نه ازونجا گرفتم تمام ایدزی شدم ب هرکی میگم خندش میگیره هرچند خانومه جلو چشم خودم سوزنو بازکرد ولی چون وسواس گرفتن و گوگل میگه همه علائمو پیدا کردمممم خاک تو سرم 

خدا♥️