جدی😐😐بابا بخدا من فقط یه گلو درد گرفتم با تبخال میگم ایدز تمامممم
خخخخ من ی بار سینم درد میگرف میگفتم سرطانه میمیرم اصلا داغون میشم .یا ی بار ته زبونم دیدم میگفتم بیماری زبون درد گرفتم .خدا فقط نجاتمون بده .پس من تنها نیستم خیلی ها این مشکل و دارن .خوش بحال اونایی کخیلی قوی هستن
جدی😐😐بابا بخدا من فقط یه گلو درد گرفتم با تبخال میگم ایدز تمامممم
اصلا نرو گوگل
هرچی علائم داره میگه دوروز دیگه میمیری😕
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
اصلااا سمتش نرو گوگل داغونت میکنه من اصلا بیست سالمه ن رابطه داشتم ن اهل ارایشگاه اینا هستم کل عمرمو تو خونه هستم مشغول درس کتاب لعنتیم میگفتم ایدز گرفتم همه علامو داشتم ترسیدم رفتم ازمایش دادم مراکز بیماری رففتاری الان ازون روز باوحود اینکه همه کس میگن جای مطمننن هست و امکان نداره اونحا بیگیری اومدم میگم نه ازونجا گرفتم تمام ایدزی شدم ب هرکی میگم خندش میگیره هرچند خانومه جلو چشم خودم سوزنو بازکرد ولی چون وسواس گرفتن و گوگل میگه همه علائمو پیدا کردمممم خاک تو سرم