2777
2789
عنوان

تلقین بیماری 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 14034 بازدید | 131 پست
منم از همین گوگل دربدر شروع شد خسته شدم عاره منم سونو سینه دادم ... دوسال توی غم و استرسش بودم. ...

بیخیال شو خودتو عذاب نده....من بخاطر ام اس حتی ام آر ای هم رفتم‌‌‌‌‌....الانم سرچ میکنم ولی برام مهم نیست مثل اولا نمیبینم گریه کنم

خداااااااایا چرا بهم نی نی نمیدی ......دوستم نداری خب چرا...مگه بنده ات نیستم...آخه قربونت برم اگه الان بچه داشتم باید امسال میرفت پیش دبستانی 
رفتم سونوی طحال کلیه معده پانکراس رحم تخمدان آندوسکوپی کولونوسکوپی رفتم مشاوره گفت دیگه دکت ...

چخبرع خواهر من 🥲ی ذره یا خودتو بزن بی‌خیالی بگو اصن هر چی بشه خودت ک می‌دونی چیزی نیس گوگلم سرچ نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال شو خودتو عذاب نده....من بخاطر ام اس حتی ام آر ای هم رفتم‌‌‌‌‌....الانم سرچ میکنم ولی برام مهم ...

سلااام شما توهم ام اس داشتین مشکلتون حل شو علایمتون چی بود من خستههه شدم انقد ب ام اس و تومور فک کردم 

سلااام شما توهم ام اس داشتین مشکلتون حل شو علایمتون چی بود من خستههه شدم انقد ب ام اس و تومور فک کرد ...

سلام بلاخره آنقدر که توهم زدم از استرسش بی حس شوم رفتم امآر ای...واسه فکری دارید شما.....من دکتر بهم قرص داو خیلی بهتر شدم

خداااااااایا چرا بهم نی نی نمیدی ......دوستم نداری خب چرا...مگه بنده ات نیستم...آخه قربونت برم اگه الان بچه داشتم باید امسال میرفت پیش دبستانی 
سلام بلاخره آنقدر که توهم زدم از استرسش بی حس شوم رفتم امآر ای...واسه فکری دارید شما.....من دکتر بهم ...

من گاهی گوشدم کیپ سرگیجه خیلی کم اما فک میکنم ام اس یا تومور روانی شدم پا و دستم خیلی گم گز گز میکنه 

شما مشکلتون حل شد من الان توهم تومور و ام اس دارم

ارهه عشقم حل شد واسه من آخه انقد گفتم ب خودم که اصن بزار داشته باشم نهایت میخام بمیرم دیگه 😂دور از جون همه البته 

بعد دیگه به هیچی فک نکردم تو گوگلم نزدم

من گاهی گوشدم کیپ سرگیجه خیلی کم اما فک میکنم ام اس یا تومور روانی شدم پا و دستم خیلی گم گز گز میکنه ...

از استزسه همس