karonika مدیر عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 991 عنوان تلقین بیماری 😞 | مشاهده متن کامل بحث + 14034 بازدید | 131 پست سلام کسی مثل من هست 😐علاعم تو نت میبینم همون لحظه میگیرم 😂بعد تا صب میشینم گریه میکنم 🤦🏻♀️ خسته شدم هی میخوام خوشحال باشم یهو تو ذهنم یکی میگه تو ک میخوای بمیری چ فرقی داره برات 1400/06/19 | 23:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selin33 عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 712 منم از همین گوگل دربدر شروع شد خسته شدم عاره منم سونو سینه دادم ... دوسال توی غم و استرسش بودم. ... بیخیال شو خودتو عذاب نده....من بخاطر ام اس حتی ام آر ای هم رفتم....الانم سرچ میکنم ولی برام مهم نیست مثل اولا نمیبینم گریه کنم خداااااااایا چرا بهم نی نی نمیدی ......دوستم نداری خب چرا...مگه بنده ات نیستم...آخه قربونت برم اگه الان بچه داشتم باید امسال میرفت پیش دبستانی
karonika مدیر استارتر عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 991 رفتم سونوی طحال کلیه معده پانکراس رحم تخمدان آندوسکوپی کولونوسکوپی رفتم مشاوره گفت دیگه دکت ... چخبرع خواهر من 🥲ی ذره یا خودتو بزن بیخیالی بگو اصن هر چی بشه خودت ک میدونی چیزی نیس گوگلم سرچ نکن
عشق5 عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 8873 چخبرع خواهر من 🥲ی ذره یا خودتو بزن بیخیالی بگو اصن هر چی بشه خودت ک میدونی چیزی نیس گوگلم سرچ نکن ... جات زیارت میکنم و خدایی که بشدت کافیست......
گلامان عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 971 اصلا دست خودم نیست تقصیر این گوگله😭 میزنی شصت دستم درد میکنه مینویسه سرطان شصت شما مشکلتون حل شد من الان توهم تومور و ام اس دارم
گلامان عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 971 بیخیال شو خودتو عذاب نده....من بخاطر ام اس حتی ام آر ای هم رفتم....الانم سرچ میکنم ولی برام مهم ... سلااام شما توهم ام اس داشتین مشکلتون حل شو علایمتون چی بود من خستههه شدم انقد ب ام اس و تومور فک کردم
selin33 عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 712 سلااام شما توهم ام اس داشتین مشکلتون حل شو علایمتون چی بود من خستههه شدم انقد ب ام اس و تومور فک کرد ... سلام بلاخره آنقدر که توهم زدم از استرسش بی حس شوم رفتم امآر ای...واسه فکری دارید شما.....من دکتر بهم قرص داو خیلی بهتر شدم خداااااااایا چرا بهم نی نی نمیدی ......دوستم نداری خب چرا...مگه بنده ات نیستم...آخه قربونت برم اگه الان بچه داشتم باید امسال میرفت پیش دبستانی
گلامان عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 971 سلام بلاخره آنقدر که توهم زدم از استرسش بی حس شوم رفتم امآر ای...واسه فکری دارید شما.....من دکتر بهم ... من گاهی گوشدم کیپ سرگیجه خیلی کم اما فک میکنم ام اس یا تومور روانی شدم پا و دستم خیلی گم گز گز میکنه
karonika مدیر استارتر عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 991 شما مشکلتون حل شد من الان توهم تومور و ام اس دارم ارهه عشقم حل شد واسه من آخه انقد گفتم ب خودم که اصن بزار داشته باشم نهایت میخام بمیرم دیگه 😂دور از جون همه البته بعد دیگه به هیچی فک نکردم تو گوگلم نزدم
selin33 عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 712 من گاهی گوشدم کیپ سرگیجه خیلی کم اما فک میکنم ام اس یا تومور روانی شدم پا و دستم خیلی گم گز گز میکنه ... از استزسه همس خداااااااایا چرا بهم نی نی نمیدی ......دوستم نداری خب چرا...مگه بنده ات نیستم...آخه قربونت برم اگه الان بچه داشتم باید امسال میرفت پیش دبستانی
ناناشید عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 40 دکتر گفت واسواس فکری داری . بعدش دچار اظطراب هم میشدم.یه قرص نوشت.خوردم .اولش خیلی مقاومت میکردم که ... سلام عزیزم میشه بگی دکتر چه قرصی برات تجویز کرد....الان بهتری