2777
2789
عنوان

تلقین بیماری 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 14011 بازدید | 131 پست

خیلی بده واسواس فکریه.

من چند سالی هنش درگیر بیماری ام اس بودم.

رفتم روانپزشک دارو خوردم خیلییی بهتر شدم.بعددقطع کردم که اقدام کنم برادبارداری.دوباره گاهی هنجین فکرایی دارم ولی نه به شدت قبل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ب مرز جنون رسیدم مامانم انقد گریه می‌کنه میگه بس کن این چه رفتاریه اخه

من اینقدر از اینترنت میترسم هیچ علائم بیماری داخلش نمیزنم چون چند بار زدم داشتم سکته میکردم از ترس😂😂😂😂

توام باید مثل من بترسی و سراغش نری

و ....خوشبختی آمد💞

ب نظر من یه چکاپ کلی بده . قطعا هیچیت نیست.  بعد که یادت افتاد که مثلا فلان بیماری رو داری ب خو ...

حقیقتش من اینطوری نبودم تایپیکم و اگر ببینید نوشتم من تبخال تناسلی گرفتم مجردم هستم دکتر گف ک از اپیلاسیون شده حالا این ب کنار 

ی خانومی نوشته بود هرکسی تبخال گرفته ینی ایدز داره من مردم و زنده شدم 

سنگ لوزه هم دارم هم‌زمان گلوم عفونت کرد گفتم صدردصد دیگ. ایدزه

ب نظر من یه چکاپ کلی بده . قطعا هیچیت نیست.  بعد که یادت افتاد که مثلا فلان بیماری رو داری ب خو ...

من دادم

دکتر گفت سیستم ایمنیت خیلی قویه مثه مرداس فاکتوراک

حالا میگم نکنه ازمایشم اشتبا شده با کسی

عزیزم توی گوگل برای علائم و بیماری سرچ نکن

فیلم های خنده دار سرچ کن

یا عکس ک حواست پرت بشه

ببخشید میتونم بپرسم برای تبخال تناسلی چه درمانی انجام دادی؟؟

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

فوبیای بیماری داری منم هرازمدتی اینجورمیشم ولی همیشگی نیست چندماه پیش یکی ازآشناهامون ام اس گرفت منم استرس گرفنه بودم تمام علائم هاش توخودم حس میکردم صبح تاشب کارم شده بودنت گردی درموردبیماری ام اس خوندن جوری که همش حفظ بودم بارم میرفتم هرروزمیخوندم حالم به شدت بدبودتمام علائم ام اس بس بهش فکرکرده بودم توبدنم حس میکردم تاالانم تاناراحت میشم یک بر بدنم خواب میره بخاطراون استرس وترسی که داشتم نابودشدم تاازسرم این بیماری افتادهرازمدتی توهم یک بیماری میادسراغم تاچندماه دارم البته همیشگی نیست ممکنه دوسالی یک بارباشه یابلکه بیشتر

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
عزیزم توی گوگل برای علائم و بیماری سرچ نکن فیلم های خنده دار سرچ کن یا عکس ک حواست پرت بشه ببخشید ...

آره عزیزم 

قرص آسیکلوویر و پماد آسیکلوویر ولی با عرض پوزش دود عنبر نسا معجزه کرد 😐🙌

ی راهی باید باشه خوب شیم یا ن 😢

من خیلی بخدا افسردم

امروز داشتم فک میکردم چی میشد منم مثه اینایی باشم ک همیشه سرحال و پر انرژی ان حتی کرونا واسشون مهم نیس و صد البته نمیگیرن هم

چی میشد بیخیال میشدیم