2777
2789
عنوان

تلقین بیماری 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 14006 بازدید | 131 پست

ببین من یه بار بچه م که دو ماهش بود دور سرشو اندازه گرفتم از رو نمودارش نیم سانت بیشتر یود بعد رفتم گوگل چیزهای خیلی وحشتناکی نوشته بود  انقدر استرس بهم وارد شد که حمله پانیک بهم دست داد.  خیلی وحشتناک بود از شدت ترس و استرس خودم رو میزدم.  فرداش بچه رو بردم دکتر گفت اصلا چیز مهمی نیست .‌اون قضیه تموم شد اما ب خاطر همون استرس تپش قلب گرفتم و قرص میخورم . باید جلو خودت رو بگیری وگرنه واقعا بیمار میشی

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من یه بار بچه م که دو ماهش بود دور سرشو اندازه گرفتم از رو نمودارش نیم سانت بیشتر یود بعد رفتم ...

وای الهی 😢😢من بیست روزه شب و روز ندارم میخام ماه بعد برم عمل بینی میگم نکنه تو آزمایشا یهو بگن ایدز داری 

وای الهی 😢😢من بیست روزه شب و روز ندارم میخام ماه بعد برم عمل بینی میگم نکنه تو آزمایشا یهو بگن اید ...

ب نظرم اول مشکل روحی تو درمان کن الان ب صلاحت نیست عمل جراحی انجام بدی .‌ 

همسن منی😑 ببین اگه بدونی فکرای منفی که راجب خودت میکنی و تلقین هات چقدر رو سلامتیت تاثیر داره دیگه ...

اصلا نمیدونم چمهه افسردگی گرفتم همش سعی میکنم مثبت فک کنم میبینم عه ی علاعم جدید

ب نظرم اول مشکل روحی تو درمان کن الان ب صلاحت نیست عمل جراحی انجام بدی .‌ 

چیکار باید بکنم از مشاور کمک خواستم گف سمت گوگل نرووو باز تا گوشی دستم میاد میرم تو گوگل

اصلا نمیدونم چمهه افسردگی گرفتم همش سعی میکنم مثبت فک کنم میبینم عه ی علاعم جدید

درکت میکنم. من راجب سلامتی نه راجب یه چیز دیگه استرس دارم و واسه خودم سناریو میچینم🙂حس میکنم پیر شدم 

سعی کن خودتو مشغول کنی احتمالا بهتر میشی

💜ARMY💜
چیکار باید بکنم از مشاور کمک خواستم گف سمت گوگل نرووو باز تا گوشی دستم میاد میرم تو گوگل

من یه مدت مرورگرها رو از گوشیم پاک کروم خیلی کمک کننده بود. بعدش دیگه ب جون بچه هام قسم خوردم دیگه سرچ نکنم‌ الان هروقت وسوسه میشم یاد بچه هام میوفتم  سرچ نمیکنم 

فکر خوبیه ولی الان ک دگ علاعمو خوندم چ کنم 😑

ب نظر من یه چکاپ کلی بده . قطعا هیچیت نیست.  بعد که یادت افتاد که مثلا فلان بیماری رو داری ب خودت بگو من چکاپ شدم و هیچیم نیست  پس چی دیگه.؟