2777
2789
عنوان

سم شپش

| مشاهده متن کامل بحث + 1903 بازدید | 29 پست
مطمئن باش من خودم كسى رو مى شناختم چند سال گرفتار بود راهى نمونده بود كه امتحان نكرده باشن ...

حتما .امیدوارم برن 

شب و روز دعاتون میکنم⁦♥️⁩⁦♥️⁩

⁦♥️⁩یا اللّه ربی أنا أحبک⁦♥️⁩

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتما .امیدوارم برن  شب و روز دعاتون میکنم⁦♥️⁩⁦♥️⁩

زنده باشى  بهترين ها قسمت خودتون بشن ان شاءالله

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
اره برای من کلا دایلیس زدم و شونه کردم رفت الآنم چون زود دست بکار شدم زیاد ندیدم ک اونم با شونه می‌ر ...

خیلی بده اگه تخمش بمونه باز شپش میشه

راستی موهارو خشکم میشه شونه کرد یا حتما باید تو حموم خیس باشه؟

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
راستى يادم رفت لازم نيست ملحفه و پتو و لباساتم بجوشونى 

چیز زیادی نیست چون بخاطرش حتی شبا با شال می‌خوابیدم فقط از سر سهل انگاری شونه رو یادم رفت ولی بازم خدارو شکر نگرفت بقیه رو مادرم هم هست در اوجی که سر همه پر شده بود هیچی نگرفت الآنم ک سر من هم زده بود بازم سرش نگرفت 😑😑😑

خیلی بده اگه تخمش بمونه باز شپش میشه راستی موهارو خشکم میشه شونه کرد یا حتما باید تو حموم خیس باشه؟

من قبلش کامل شونه میکردم بعدش هم در طول روز هم خیلی شونه میکردم چون کلا از شپش میترسم جرئت ندارم بهش دست بزنم برا همین زیاد شونه میکردم با این شونه های دندونه ریز تخماشم رفت کم کم  ولی الان باز دوباره یکم زده سرم ب نظر خودم 

چیز زیادی نیست چون بخاطرش حتی شبا با شال می‌خوابیدم فقط از سر سهل انگاری شونه رو یادم رفت ولی بازم خ ...

خدا روشكر

حالا با اين لوسيون شمام راحت ميشين

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
من قبلش کامل شونه میکردم بعدش هم در طول روز هم خیلی شونه میکردم چون کلا از شپش میترسم جرئت ندارم بهش ...

من موهام کلی ریخت بخاطر این شونه ها

دلمم نیومد کوتاه کنم البته تا روی شونمه اونقدم بلند نیس

من موهام کلی ریخت بخاطر این شونه ها دلمم نیومد کوتاه کنم البته تا روی شونمه اونقدم بلند نیس

نه برای من موهام خیلی بلند بود تقریبا تا کمرم بیشتر موهام ریخت الآنم بلندان ولی خوب خیلی کم پشت شدن و قسمت جلوی موهام یه قسمتی خیلی کم شده و خوب واقعا عذاب اوره چون سفیدی سرم هم معلوم میشه اگه شپش چیزی هم باشه میاد اونجا هم خیلی توی دیده و هم برای منی ک جرئت دست زدن بهش ندارم ترسناک و عذاب آور 😑😑😑🥺

نه برای من موهام خیلی بلند بود تقریبا تا کمرم بیشتر موهام ریخت الآنم بلندان ولی خوب خیلی کم پشت شدن ...

وای سخته که با موی بلند..یکمی موهاتو کوتاه کن هم واسه شونه زدن راحت تری هم رشدشون بهتر میشه...قرص یونی زینک واسه رشد مو خیلی خوبه

وای سخته که با موی بلند..یکمی موهاتو کوتاه کن هم واسه شونه زدن راحت تری هم رشدشون بهتر میشه...قرص یو ...

می‌خوام ولی تنها چیزی ک اصلا اجازه ندارم بهش فک. کنم کوتاه کردن موهامه خودم ک دوست دارم پسرانه بزنم کلا عاشق موی کوتاهم ولی خوب مامانم هی میگه زیبایی ی دختر ب موهاشه هر چی ام بهش میگم انگار ن انگار 😑😑

می‌خوام ولی تنها چیزی ک اصلا اجازه ندارم بهش فک. کنم کوتاه کردن موهامه خودم ک دوست دارم پسرانه بزنم ...

بگو برم نوک گیری کنم موهامو بعد بگو آرایشگر برات بیشتر بزنه

بگو برم نوک گیری کنم موهامو بعد بگو آرایشگر برات بیشتر بزنه

آخه مشکل اینه ک خودش ارایشگره و خوب چند بار رفتم پیش آرایشگر کلا زد رید برای همین خودش کلا کارامو انجام میده ن که خیلی گیر و اینا باشه نه .اتفاقا خیلی امروزی و فوق العاده و خوب ب خاطر اینکه فاصله سنیم با مامانم زیاد نیست کلا تقریبا یه جورایی عین خواهره ولی تنها مشکل و حساسیت روی موهامه ک منم عاشق کچل و موی کوتاهم🤣🤣🤣