2777
2789
عنوان

سم شپش

1901 بازدید | 29 پست

سلام 

دوستان کسی سم قوی برای شپش سراغ داره 

چند وقت پیش دختر خاله هام اومده بودن خونه ی ما خالم هم نگفت ب ما .اینا کل فامیل پر کردن از شپش .الان خانواده مادریم کلا غوغاست من دایلیس زدم رفتن به بقیه هم گفتم اونا گفتند گرونه نخریدند و از سمای عطاری گرفتن ولی فک کنم کاری نکرد براشون چون یهویی موهای تموم دختراشون کوتاه کردن الآنم هر چی بهشون میگی انگار میکنن .برای من ک ریشه کن شد تا حدودا ی شش ماهی راحت بودم .چند وقت پیش رفتم خونه ی فامیل حواسم نبود سرم گذاشتم رو بالشت اومدم خونه دیدم سرم باز زده دوباره دایلیس زدم ولی چند روز بعد از این کوچولو ها دیدم تو سرم .موهامو رنگ زدم نرفت سس مایونز زدم تا الان ک چیزی ندیدم شونه هم کردم چیزی نبود ولی همش احساس میکنم سرم بدجور میخاره پوست سرم هم زیادی حساس زده و با سما خیلی فشار بهم وارد میشه و خیلی سردرد میگیرم .تا چند وقت دیگه دوباره می‌خوایم بریم پیش خالم و منم مجبورم برم میترسم سرم دوباره بزنه سم قوی شپش کش سراغ ندارید که تو داروخانه ها موجود باشه ؟؟که ازش نتیجه گرفته باشید؟؟؟

⁦♥️⁩یا اللّه ربی أنا أحبک⁦♥️⁩

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اين كه من ميكم سم نيست لوسيون ضد شپشه 

اگه استفاده كرديد و نابود شد لطفا دعا كنيد

لوسيون ضدشپش LS

تقريبا صد هزار تومنه 

طريقه مصرفشم روشه

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
بهتر از شپشه بعدم میتونی پوست سبز گردورو خشک و آسیاب کنی بریزی توش ک رنگ نگیره

اها مرسی عزیز شانس من هر چی هم سم بزنم بازم چون مادربزرگم و کلا داییام و اینا با همن تو یه چند طبقه بازم یجوری شپش میگیره واقعا عذاب اوره 🥺😒

شامپو اسمش شنیدم میخواستم بخرم خالم استفاده کرد گفت اثر نداره🥺🥺

من استفاده کردم خوب بود الان درگیر تخمای شپشم

اونارو هرروز فقط هرروز باید شونه کنی با این شونه های مخصوص

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
خواهش مى كنم  نابود نابود ميشه  اونوقت بيا همينجا بگو

چشم حتما امیدوارم فقط زودتر بره چون موهامم خیلی بلنده و واقعا اذیت میکنن حتی ی مدت زد ب سرم که کلا کچل کنم .از سر ناچاری حتی یه هفته با سم بودم کلی بهم فشار اومد بعدش کلا خوب شدم ولی از سر بی عرضگی فامیل الان دوباره اینطوری شد 

بچگی ها زیاد میزد سرم ولی مامانم همون موقع یه سم پیدا کرد کلا رفتن یا یه ده سالی اصلا نبود الان دوباره این پروسه شروع شده🥺

من استفاده کردم خوب بود الان درگیر تخمای شپشم اونارو هرروز فقط هرروز باید شونه کنی با این شونه های ...

اره برای من کلا دایلیس زدم و شونه کردم رفت الآنم چون زود دست بکار شدم زیاد ندیدم ک اونم با شونه می‌ره وای میترسم برم پیش خالم دوباره سرم بگیره

چشم حتما امیدوارم فقط زودتر بره چون موهامم خیلی بلنده و واقعا اذیت میکنن حتی ی مدت زد ب سرم که کلا ک ...

مطمئن باش

من خودم كسى رو مى شناختم چند سال گرفتار بود

راهى نمونده بود كه امتحان نكرده باشن

اينو گفتم اب رو اتيش بود

دعا فراموش نشه

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…