2821
2789
عنوان

روتین پوستی😐💫

351 بازدید | 32 پست

بچه ها من هرکاری میکنم چ لایه برداری و چه مرطوب کردن  و شستن صورت همرو در طول روز انجام میدم اما شبا فقط میرم صورتم با صابون ضد اکنه میشورم و همین 

جدیدا دیدم میگن از کرم شب و اینا استفاده کنید ولی اخه صورت من خشک نیست و شبا حس میکنم باید صورت راحت باشع😐🤦🏻‍♀️خسته شدم بسکه یچی مالیدم ب صورتم نظر شما چیه حتما شبام کرم مرطوب کننده بزنم؟؟!!؟؟! 

Oh baby

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم محافظت از پوست خیلی لازمه . حتما رعایت کن

میدونم عزیز ولی من در طول یا همش دارم لایه بردار میزنم یا مرطوب کننده 

ولی خب اگر شبام لازم باشه میزنم فقط مسدود نمیکنه منافذو؟

Oh baby

من چون هروز دوش میگیرم و معمولا هم شب یا غروب میرم نیاز نیس بشورم پوستمو . فقط ی ذره آب رسان میزنم در حدی ک خیلی چرب نشه با روغن کرچک یا نارگیلم اطراف چشمم و مژه هام میزنم میخابم منم هرقد با خودم کلنجار رفتم اعتقادی ب این روتین پوستی و اینا ندارم خواهر شوهرم ی مدت خیلی استفاده میکرد پوستش پر جوش شد بخاطرش رفت متخصص پوست مو

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
کرم  شب زیادمهم نیس واقعا ولی منظورت اینه که شبادیگه مرطوب کننده نمی زنی فقط می شوری صورتتو؟

اوهوم صدتا کار رو پوستم میکنم در طول روز ولی شب صورتمو که میشورم بعد میبینم خیلی خشک نیست دیگه کاری نمیکنم باید بکنم ینی؟؟؟؟ 😕

Oh baby
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792