2777
2789
عنوان

روتین پوستی😐💫

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 32 پست
اصلاهمچین چیزی نیس لیموبرای پوست چه سالم چه جوش دارنبایدزده بشه اسیدش خیلی قویه لیمواصلایعنی اسید یع ...

کرم رو میزنی بعد میمالی و یه ماساژ میدی بعد به دستتم میزنی برا اینکه جذب بشه برا من دقیق اینقدر طول میکشه شما اصا 5 دیقه رو حذف کن اون یه ساعت چی میگی🙂تازه بماند شستشو های بعدش و برا منی ک بیکارم خسته کنندس چ برسه ب کسی ک سرکار میره هوف

بعد اینکه اوکی شما راست میگی من ک هیچی سایتای گوگلم اشتباه میکنن😂😂🤦🏻‍♀️

گفتم کسایی ک پوستشون حساسع اوکی رقیق بکنن ممکنه اسید یه لیمویی خیلی زیاد باشه👌برا من که تا الان مشکلی نداشته و اوکی بودم

پدر من پزشکه و ایشون بم گفتن یسری افرادی ک محصول کرم دور چشم مصرف میکردن دیدن که گفتن اگ میزنید دیگه همیشه بزنید چون یه روزم نزنید بدتر میشه حالا چه جلوگیری چه درمان:) و من سعی میکنم از ابرسانی خیار و ویتامین و سفید کنندگی لیمو استفاده کنم بجاش

میتونی خواص سفید کنندگیشو تو اینترنت ببینی هردرمانی طبیعیش بهتره :) 

لطفا اگر شب منو تو نی نی سایت دیدید بهم یاداوری کنید که وقت خوابه

کرم رو میزنی بعد میمالی و یه ماساژ میدی بعد به دستتم میزنی برا اینکه جذب بشه برا من دقیق اینقدر طول ...

من باکل حرفاتون مخالفم هیچ کدوم ازحرفاتونوقبول ندارم ومی دونم اگه ادامه بدم اینومی شنوم:یعنی توازیه پزشک بهترمی دونی؟

برای این که جلوگیری کنم ازبی احترامی های احتمالی ترجیح میدم دیگه بحثوادامه ندم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من باکل حرفاتون مخالفم هیچ کدوم ازحرفاتونوقبول ندارم ومی دونم اگه ادامه بدم اینومی شنوم:یعنی توازیه ...

🙂👌بهترین کارو میکنی

صلاح ممکلت خویش خسروان داند

ولی ممنون از اطلاعاتی که بهم دادی درمورد تونر👌

لطفا اگر شب منو تو نی نی سایت دیدید بهم یاداوری کنید که وقت خوابه